Els Mossos d’Esquadra han detingut a 4 persones i altres 84 han quedat identificades després d’una batuda a un local tipus ‘After Hour’ situat a la cantonada del carrer Entença amb l’avinguda Josep Tarradellas, al districte de les Corts de Barcelona. L’operació s’ha dut a terme aquest diumenge al matí motivat per les successives queixes dels veïns que detallaven baralles, aldarulls i tràfic de drogues al local.

Segons han informat a ACN fonts policials, dos dels detinguts eren els porters del 'after' que han estat acusats de tinença il·lícita d'armes. Al seu compte de Twitter, els Mossos han comunicat que durant les actuacions policials s'han interposat 16 denúncies per consum i tràfic de drogues, una d'elles al propietari del local qui era conscient i permetia la venda i el consum d'aquestes substàncies.

Els veïns es van queixar nombroses vegades

Durant l'últim temps els Mossos han estat rebent nombroses queixes de diferents veïns de la zona a causa de l'escàndol que armaven els assistents al local a altes hores de la nit. També van detallar baralles en els quals s'havien fet servir ganivets i navalles, així com la presència de persones clarament sota l'efecte de les drogues, totes circumstàncies que provocaven una atmosfera d'inseguretat al veïnat. Arran d'aquestes denúncies, els Mossos d'Esquadra van decidir posar un dispositiu de vigilància de paisà als voltants del 'after', que ha acabat amb la batuda del local a primera hora del matí.

Augmenta la inseguretat als barris de les Corts

Els veïns de diferents barris del districte de les Corts estan veient com augmenta la delinqüència i la inseguretat a una zona que fins ara es considerava tranquil·la. Cada cop hi ha més denúncies per robatoris a peu de carrer així com a establiments, i els ciutadans demanen millores als serveis de seguretat.

Andrés Quílez, vicepresident de la Coordinadora d'Associacions de Veïns i Entitats de les Corts ha expressat en un comunicat la necessitat que els agents de la policia patrullin a peu els carrers per tenir un millor coneixement i control sobre allò que succeeix al districte. "No estem conformes amb què passin els cotxes patrulla. A la zona de bars de Cardenal Roig, per exemple, és impossible que vegin el que passa", va assegurar.