La Sarah és una dona de 47 anys que ha estat detinguda Santa Bàrbara (Montsià). Estava en crida i cerca des de fa gairebé una dècada: la buscaven per ser la líder d'una trama que ha defraudat més de 1.200 milions al Regne Unit i ha estat condemnada a vuit anys de presó. Després d'anys buscant-la, per fi han descobert on s'amagava.

Sarah Gina Panitzke era la fugitiva més buscada del Regne Unit. Aquesta dona va protagonitzar un frau d'impostos a Andorra, Espanya i Dubai: va aconseguir robar més de 1.000 milions d'euros a través d'una trama amb l'IVA. La van enxampar i, l'any 2013, quan s'estava celebrant el judici, va fugar-se, tot i que va acabar sent condemnada per rebel·lia.

Detinguda per la Guàrdia Civil a Santa Bàrbara

Finalment, després de les investigacions policials, van poder descobrir que estava amagada a Santa Bàrbara (Montsià) i, finalment, aquest cap de setmana ha estat detinguda per la Guàrdia Civil.

Sarah Fugitiva / Guardia Civil

Sarah Gina Panitzke és la fugitiva més buscada del Regne Unit i ha estat detinguda a Santa Bàrbara (Montsià) aquest cap de setmana: feia gairebé una dècada que estava en crida i cerca / Guàrdia Civil

A presó de manera provisional per l'elevat risc de fuga

La Sarah s'ha negat a ser traslladada voluntàriament al Regne Unit i, després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó de manera provisional, ja que el risc de fuga és evident. Actualment, està interna en un centre penitenciari de Madrid a l'espera de ser jutjada.