Detenen una dona a Manresa (Bages): estava conduint borratxa, ha mossegat la mà d'una policia local i ha intentat agafar la pistola d'un altre agent.

Detenen una conductora borratxa a Manresa

La Policia Local de Manresa va detenir la matinada de dissabte una dona de 41 anys per un delicte contra la seguretat viària, un de negativa a sotmetre's a la prova d’alcoholèmia i un altre d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Es negava a fer-se la prova d'alcoholèmia

Els fets van tenir lloc a quarts de tres de la matinada quan una patrulla va detectar un vehicle que circulava de forma sospitosa pel passeig Pere III. Els agents van aturar la conductora, però no van poder fer-li la prova d'alcoholèmia perquè va ser incapaç de bufar correctament.

Intenta agafar una pistola a un agent i mossega la mà d'una policia

Segons la policia, quan se li va dir que seria denunciada penalment, es va posar agressiva fins al punt que va intentar agafar la pistola d'un agent i va mossegar la mà d'una altra policia quan intentava apartar-la.

policia local manresa

Detenen una dona a Manresa (Bages) per mossegar la mà a una policia local i intentar agafar una pistola a un altre agent / Arxiu

Una mossa d'esquadra mor en un accident a Abrera

Malauradament, aquest no ha estat l'únic incident amb els policies en els darrers mesos i, de fet, aquesta setmana, una mossa d'esquadra ha mort a Abrera (Baix Llobregat). Un jove de 28 anys, que estava conduint drogat, va xocar contra el cotxe de la policia i, a causa de l'accident, la conductora, que era agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra, va morir i el seu acompanyant va quedar greument ferit.

Presó provisional i preventiva

Per si no fos poc, el responsable de l'accident va fugir del lloc dels fets i, al cap de poques hores, el van aconseguir localitzar. No tenia el carnet de conduir, tenia una plantació de marihuana a casa seva i tenia diversos antecedents penals. Ha estat ingressat a presó de manera provisional i preventiva per un presumpte delicte d'homicidi imprudent greu.