Presó provisional i sense fiança pel Javier, un jove de 28 anys que el dijous va matar una mossa d'esquadra en un accident de trànsit a Abrera (Baix Llobregat).

Accident de trànsit mortal a Abrera

Els fets van passar dijous a la nit a la carretera BV-1201  a l'altura d'Abrera. La Loli, una agent de l'ARRO, estava tornant a casa després d'estar de servei a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) quan va passar la tragèdia.

Un altre agent greument ferit

Per causes que encara s'estan investigant, un jove de 28 anys, que anava drogat de marihuana, va xocar contra el cotxe de la Loli, on també hi havia un altre company seu, que anava de copilot, va quedar greument ferit

El detenen i descobreixen que té diversos antecedents penals

Ell, quan va passar l'accident, en comptes d'ajudar, va deixar el seu cotxe al lloc de l'accident i va marxar caminant, deixant els dos mossos a l'interior del vehicle i també abandonant el seu company, que estava greument ferit.

Al cap d'una estona, el van aconseguir localitzar i van veure que a casa seva hi havia una plantació de marihuana i quan el van detenir, van veure que tenia diversos antecedents.

ARRO Mossos - ACN

Presó provisional i sense fiança pel jove que va atropellar mortalment una mossa d'esquadra a Abrera (Baix Llobregat) / ACN

Presó provisional i sense fiança

La Loli, de 43 anys, va morir a causa de l'accident, fet que ha causat gran commoció entre els mossos d'esquadra. La Loli estava casada amb un sergent de l'ARRO dels Mossos i tenia dues filles menors d'edat. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el jutjat d'Instrucció 3 de Martorell (Baix Llobregat) ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança al detingut.

Homicidi per imprudència greu

La causa està oberta per diferents delictes: homicidi per imprudència greu, omissió del deure de socors, lesions per imprudència greu, conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues i per circular sense permís de conduir, segons avança ElCaso.cat.