La Policia Nacional ha detingut una dona de 29 anys a Eivissa per apunyalar el seu nòvio i deixar-lo greument ferit. Els fets s'han produït al carrer Extremadura del municipi balear aquesta passada nit de dissabte, quan el rellotge indicava que faltaven pocs minuts per arribar a la mitjanit. Els serveis d'emergències han rebut l'avís per un ferit amb arma blanca i fins al lloc indicat s'han traslladat efectius policials i una unitat de suport vital avançat del SAMU 061. En arribar han comprovat que hi havia un home amb dues ferides d'extrema gravetat per arma blanca al tòrax i en un braç i que havia perdut una quantitat molt considerable de sang.

Ràpidament, els sanitaris l'han traslladat d'urgència en l'ambulància a l'hospital de Can Misses. A hores d'ara, l'home segueix ingressat en estat crític a l'UCI del centre hospitalari, on s'està debatent entre la vida i la mort. La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets. S'ha pogut confirmar que la víctima i l'agressora, tots dos de 29 anys i nacionalitat colombiana, eren parella i pel que sembla l'atac s'hauria produït durant una discussió entre tots dos a l'interior de l'habitatge. Cap a les quatre de la matinada, la dona ha estat detinguda i traslladada a dependències policials per interrogar-la.

Un home es degolla en mig d'una botiga a Mallorca

L'apunyalament a Eivissa no és l'únic succés que ha commocionat les illes Balears aquest dissabte. Un noi de 22 anys ha decidit suïcidar-se públicament a Mallorca, entrant en una botiga d'utensilis de cuina, agafant un ganivet i tallant-se el coll davant la resta de clients. Els serveis d'emergència desplaçats fins a l'establiment no van poder fer res per salvar-li la vida. La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació dels fets i està comprovant les imatges de les càmeres de seguretat. També es va activar un equip de psicòlegs per atendre la desena de persones que van presenciar els fets.