El passat dimarts a la nit a Dublín, l'esportista estrella de l'UFC, Conor McGregor, va ser detingut per la policia per conducció temerària. L'irlandès conduïa el seu espectacular Bentley Continental GT, valorat en 150.000 lliures (uns 180.000 euros).

Després de ser detingut, la policia es va emportar el cotxe de l'esportista més ben pagat del món i el van traslladar fins a la caserna de Lucan, on també va ser retingut McGregor. Va estar allà diverses hores fins que, unes hores més tard, va ser alliberat, però haurà de comparèixer en un judici a l'abril, ja que no és la primera falta d'aquest tipus que comet a la ciutat.

De fet, el 2017 ja va ser multat amb 330 lliures (uns 400 euros) per excés de velocitat en un punt proper al de la detenció d'aquesta vegada. Tot i que encara no es coneix la sanció per aquesta nova multa, la llei a Irlanda estableix que per aquest tipus de faltes l'infractor pot enfrontar-se a una multa de fins a 4.100 lliures (uns 4.900 euros) i penes de fins a sis mesos de presó.

McGregor està preparant-se per tornar a competir

L'irlandès fa mesos que viu a la ciutat de Dublín, allà està ultimant la recuperació de la seva greu lesió de ruptura de tíbia que el va apartar de la competició en UFC 264, després del seu combat contra el nord-americà Dustin Poirier.

S'està preparant per tornar i els mitjans especialitzats diuen que està seguint un dur entrenament per augmentar considerablement la seva massa muscular per combatre contra Kamaru Usman, un dels esportistes més complets de les MMA.

Conor McGregor EP (2)

Conor McGregor / Europa Press

La lesió va ser extremadament greu i es creu que si se celebrés el combat contra Usman, hauria de ser a finals d'any, ja que l'irlandès haurà de recuperar-se totalment i després hauria de preparar-se per a un dels combats més esperats. També haurà de negociar les condicions del seu contracte, encara que no sembla que això suposi un problema, les actuacions de l'irlandès són seguides a tot el món i generen milions d'euros.

Encara que el mateix Kamaru Usman ha fet broma amb la possibilitat que se celebri un combat amb McGregor, va posar un tweet en el qual ironitzava sobre el desigualat que podria estar aquest enfrontament: "Vosaltres voleu una escena del crim en l'octàgon".

Els negocis de Conor McGregor

Té diversos negocis a la capital irlandesa, ha fet una inversió milionària amb la qual ha decidit crear un nou barri a la ciutat. Ja va finalitzar la compra dels terrenys i està a prop de començar a construir diversos blocs de pisos i edificis comercials a la zona.

També és el propietari del The Black Forge Inn, un popular pub ubicat al sud-oest de la ciutat. Recentment, hi va haver un incident en el qual dues persones van llançar còctels molotov contra la porta quan McGregor estava dins del local, sopant amb uns amics.