Darrere de l'innocent oferiment d'ajuda d'un veí jubilat de Palma s'amagava un objectiu molt més fosc. I és que aquest senyor, de nacionalitat espanyola i edat avançada, aprofitava les hores que la seva veïna era a la feina per quedar-se a càrrec de la seva filla, de 16 anys. A la noia, però, la sotmetia a abusos sexuals constants, fent-li tocaments a les parts íntimes sense el seu consentiment després d'assegurar-se que estava en un estat d'indefensió per haver fumat marihuana que ell mateix li oferia. 

La Policia Nacional ja ha detingut aquest individu, acusat d'un delicte d'agressió sexual i d'un altre contra la salut pública, mentre els agents de la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM, per les sigles en castellà) investiguen aquests fets denunciats per la mare de la noia, que va adonar-se de tot en descobrir uns missatges molt preocupants al mòbil de la seva filla. 

La drogava, abusava d'ella i li demanava fotografies despullada 

L'home, que vivia al pis del costat del de la víctima amb la seva dona, va oferir-se a cuidar de la nena i de la seva germana, també menor d'edat. Quan la dona sortia per fer algun encàrrec, l'ara detingut oferia porros a la menor de 16 anys, i quan aquesta estava "fumada", li practicava tocaments de caràcter sexual contra la seva voluntat, aprofitant que la noia no es trobava en condicions per negar-se o resistir-se a les agressions

Aquesta situació es va repetir durant mesos. Cap al final, la situació va escalar fins al punt que l'home li va arribar a demanar a l'adolescent que li fes tocaments a ell també. La mare de les nenes va assabentar-se de tot després de trobar al mòbil de la filla uns missatges, enviats per l'arrestat, en els quals li demanava fotos d'ella despullada

Tan bon punt va descobrir els WhatsApps comprometedors, la mare va parlar amb les filles, que van explicar el que passava. Després d'això, la dona no va perdre el temps a denunciar el seu veí, amb qui fins aleshores mantenia una bona relació i de qui es fiava tant com per deixar les filles a càrrec seu durant hores. Després de fer les comprovacions pertinents, la Policia Nacional va detenir aquest home el passat dijous 9 de novembre, i a hores d'ara està pendent de passar a disposició d'un jutjat.