Comença un nou capítol en el succés relacionat amb l'assassinat de la model Christy Giles i la seva amiga, l'arquitecta mexicana Hilda Marcela Cabrales. Els cossos de les dues noies van ser llançats a les portes de dos hospitals diferents.

Segons les fonts policials de l'estat de Los Angeles, ja han aconseguit detenir els tres sospitosos d'haver participat en l'assassinat d'ambdues dones. La investigació seguirà el seu curs i els presumptes responsables seran jutjats en breu.

Christy Giles havia mort abans que tres homes encaputxats llancessin el seu cos sense vida a la porta del Southern California Hospital. El cas de la segona noia va ser molt similar, els mateixos homes que havien llançat el cadàver de Giles van llançar el cos de Hilda Marcela Cabrales, que es trobava en estat crític, però no va poder superar les dures condicions que li va causar la sobredosi i va acabar morint.

Els detinguts pel doble assassinat

Des del Departament de Policia de Los Angeles han anunciat que aquest dimecres van detenir tres homes relacionats amb la mort de Christy Giles i Hilda Marcela Cabrales. Els cossos d'ambdues van ser llançats a la porta de dos hospitals diferents, encara que la segona noia seguia amb vida en el moment d'aquest acte tan macabre i poc ètic.

Els tres detinguts són persones de l'entorn artístic de la ciutat de Los Angeles. El director de fotografia Michael Ansbach, de 47 anys i els actors Brandt Osborn, de 42, i David Pearce, de 37. Aquest últim ha estat acusat d'homicidi involuntari i està detingut sota fiança d'un milió de dòlars.

Giles insta

Christy Giles / Instagram

Els altres dos detinguts han estat acusats de complicitat en homicidi i la seva fiança és considerablement menor, 100.000 dòlars cada un. Aquest cas serà estudiat pel fiscal del districte el 18 de desembre per dictaminar les penes dels implicats en el cas que se'ls declari culpables.

Què va passar amb Giles i Cabrales?

Les noies van sortir de festa juntes l'11 de novembre d'aquest mateix any a una discoteca situada en el centre de la ciutat de Los Angeles. Giles i Cabrales es trobaven a la zona VIP del local i van començar a parlar amb els tres detinguts. Segons un testimoni anònim ells van mostrar una actitud summament "desagradable i embogida".

També han parlat altres persones que han ajudat que el cas sigui més a prop de resoldre's. L'actor David Murrietta Jr va declarar que Osborn li va confessar els fets d'aquella fatídica nit: "Em va explicar com se n'havien anat de festa, que dues noies van tornar amb ells a casa seva i elles tenien un munt de drogues," va dir.

També va explicar que Osborn va trobar Giles l'endemà sense pols, es va espantar i va decidir portar-la a un hospital amb una furgoneta sense matrícula i amb la cara tapada juntament amb Ansbach i Pearce: "Ell li va prendre el pols, es va espantar, va decidir no trucar al 911 i junts van acordar què fer amb el cos", va explicar.

El pare de Cabrales i el marit de Giles van parlar quan els cossos d'ambdues van ser llançats a les portes dels hospitals i creien que aquests homes havien drogat les noies, ja que afirmen que elles no consumien. La investigació continua en curs per descobrir què va passar exactament i per què els acusats van actuar d'aquesta manera tan frívola en trobar el cos sense vida de Giles l'endemà.