El món plora la mort Christy Giles, de 24 anys, després de conèixer-se que van trobar el cadàver de la model a la porta del Southern California Hospital a Culver City (Califòrnia) divendres passat 12 de novembre.

Hi ha un vídeo gravat per les càmeres de seguretat en el qual es veu els possibles autors d'aquest acte macabre. Al clip es veu tres homes vestits de negre i encaputxats que anaven en un vehicle sense matrícula. Aquest grup de persones va acabar llançant el cos sense vida de Christy Giles. Aquesta informació va ser donada per Jan Cilliers, el marit de la model, segons la cadena KTLA.

Un fet similar va tenir lloc dues hores després que trobessin el cos de Giles. Hilda Marcela Cabrales, de 26 anys, va ser abandonada a les portes del Kaiser Permanente de West Los Angeles. Cabrales, d'origen mexicà, continua viva, però es troba en estat crític. Cilliers apunta que els mateixos tres homes encaputxats que van deixar el cos de Giles van ser els que van deixar el cos de Hilda Marcela Cabrales.

Ambdós fets tenen relació

Els fets de Christy Giles i Hilda Marcela Cabrales estan relacionats. Ambdues noies són amigues i se segueixen en xarxes socials. A més, aquella mateixa nit van sortir juntes de festa. Pel que sembla l'esdeveniment nocturn va tenir lloc en un apartament de Hollywood Hills a altes hores de la matinada.

Christy Giles Twitter 22

La model Christy Giles / Twitter

Els cadàvers van ser llançats a les portes dels hospitals a les 17 h i a les 19 h respectivament. El mateix dia, el dissabte, l'endemà de l'inici de la festa.

Suposadament, ambdues van sortir de festa juntes a un local del centre de Los Angeles, allà van conèixer un grup d'homes que les van convidar a un pis ubicat a Hollywood Hills, a l'oest de la ciutat.

Les paraules del marit de Giles

Jan Cilliers ha parlat sobre aquest xocant succés en una entrevista per a Fox13, revelant que al cos sense vida de la seva parella van trobar heroïna després de fer-li una anàlisi toxicològica. A més, les dades aportades pels metges apunten que la sobredosi va ser el motiu de la mort de Giles.

Cilliers ha comentat que la seva esposa mai no havia consumit aquest tipus de substàncies i creu que tant Giles com Cabrales haurien estat drogades en contra de la seva voluntat.

També ha parlat el pare de Hilda Marcela Cabrales, ho ha fet en declaracions a la cadena Univisión, les seves paraules són molt similars a les del marit de Giles. Ha comentat que la seva filla mai no havia consumit aquest tipus de drogues i suposa que les van obligar a prendre-les per emportar-se-les. A més, ha dit que la seva filla era a Los Angeles a la recerca de noves oportunitats laborals després de graduar-se a la Universitat de Monterrey a Mèxic.

Christy Giles era una personalitat notablement coneguda a Instagram. En aquesta xarxa social té més de 19.500 seguidors. Era freqüent que pugés fotos i vídeos relacionats amb la seva feina com a model. També compartia freqüentment imatges dels seus viatges com els que va fer a Oaxaca i Costa Rica, publicats en les seves històries destacades.