Robatori a la llar d'infants Didac de Barcelona. Uns lladres van entrar aquest dimarts a la nit al local situat al carrer del Cardenal Reig i el van destrossar. Els treballadors, al matí d'aquest dimecres, quan van anar a obrir les portes van trobar-les amb els panys forçats, els armaris molt danyats i diversos vidres trencats per les sales, segons ha avançat betevé i ha confirmat ElCaso.cat de fonts del centre. Aquestes mateixes veus han assegurat a aquest mitjà que els atracadors van endur-se dos ordinadors, cinc tauletes, quatre càmeres de fotos i cinc altaveus, a més d'alguna joguina que els més menuts agafen en els seus moments d'oci al centre. No obstant això, encara es troben fent inventari de tots els objectes sostrets, per la qual cosa podrien ser molts més.

"Mai havien entrat d'una forma tan bèstia"

Segons han apuntant fonts del centre, aquest robatori és un cas aïllat, tot i que sí que van intentar entrar fa "molts anys" i es van emportar alguna cosa, però d'un valor menor. "Mai havien entrat d'una forma tant bèstia", han assegurat. Especialment per la brutalitat de les destrosses que, principalment, s'han donat al despatx central, el qual van remenar i van deixar arxius, papers i mobiliari escampat per tot el terra. En total, estimen que les despeses podrien arribar fins als 6.000 euros, tot i que els responsables de la llar d'infants encara es troben fent inventari dels objectes sostrets i els perits de l'asseguradora valoren l'import final per reparar els desperfectes.

Imatge cedida de les portes i els vidres trencats de la llar d'infants Didac
Imatge cedida de les portes i els vidres trencats de la llar d'infants Didac

Tots aquests fets han estat denunciats davant dels Mossos d'Esquadra, que en un primer moment van delimitar amb cintes policials la porta d'entrada, que va ser forçada pel pany central, al costat del sòl. L'únic que no van fer malbé els presumptes autors del robatori van ser les aules dels infants, per la qual cosa, segons han explicat des de la llar d'infants Didac, ha permès continuar des d'aquest dimecres les classes i l'acollida de nens i nenes amb una certa normalitat.