WhatsApp està a l'abast de tots els usuaris que disposen d'un telèfon mòbil amb connexió a internet, però l'aplicació de missatgeria té moltíssimes opcions que se'ns escapen a la majoria.

El truc de WhatsApp per saber amb qui parla més algú

Multitud de trucs ens permeten treure'l el partit més gran possible a les opcions que ofereixen els xats. En aquest cas, parlem de com saber amb qui parlem més el nostre dia i tenir accés ràpid als arxius que enviem als nostres contactes més freqüents. També podem saber amb qui en xateja més una altra persona, a qui haurem de demanar consentiment per accedir al seu mòbil.

I és que, es pot recordar que espiar les converses d'algú sense consentiment és il·legal i constitueix un delicte amb conseqüències legals.

Mòbil WhatsApp / Flickr

Mòbil WhatsApp / Flickr

Encara que la majoria de vegades és necessari instal·lar una aplicació externa que ens permeti accedir a algunes parts de WhatsApp, aquest truc es fa directament en els xats, sense necessitat de mitjancers i en pocs passos.

Drecera des de l'aplicació

De fet, aquest truc és bastant simple i podrem esbrinar la quantitat d'interacció amb els contactes, les quantitats de contingut multimèdia i la memòria ocupada en l'emmagatzemament de l'aplicació de Meta, antic Facebook.

És absolutament necessari l'accés físic al telèfon, per la qual cosa si és d'una altra persona, ens haurà de donar el seu consentiment. Una vegada tinguem el mòbil caldrà entrar en WhatsApp i anar al menú de "Configuració", que es troba en els tres punts a la cantonada superior dreta en Android i a la pestanya habilitada dels iPhones.

Els perills d'espiar sense consentiment

Dins del menú caldrà anar a l'apartat d'"Emmagatzematge i dades" i entrar en l'opció "Gestionar emmagatzematge". Automàticament, es desplegarà la llista de contactes en ordre de freqüència o quantitat d'emmagatzemament de la conversa, que sol equivaler al que més interacció té.

En prémer en qualsevol contacte, es poden veure els missatges i arxius multimèdia -vídeos, fotos i àudios- del xat.

És important tenir en compte que espiar les converses no és només il·legal i imputable, sinó que a més suposa un acte molt poc ètic que pot fer mal a les nostres relacions i persones estimades sense realment solucionar qualsevol problema de parella, amistós o familiar que es pretengui arreglar amb aquests mitjans.