Els sopars de Nadal són una d'aquestes excuses perfectes perquè el pesat de torn faci un grup de WhatsApp per debatre sobre on anar, què menjar o què beure. I en plena època festiva en què el mòbil no para de sonar per felicitar, preguntar per la família i quedar, aquest tipus de grups solen ser més molestos que eficaços.

El desconegut i definitiu truc de WhatsApp

És per això que, com per a tantes altres coses, l'aplicació de missatges més utilitzada, té una solució.

Perquè a més, en aquests casos, gairebé sempre són les mateixes persones les que s'encarreguen de crear grups destinats al fracàs per a sopars que mai no es fan i omplir-nos el mòbil de missatges inútils i fotos de gent fent coses que no ens importen.

Xats de WhatsApp / Pixabay

Xats de WhatsApp / Pixabay

Si ja teniu localitzada la persona que sempre us fica en tots els marrons, ha arribat el moment de treure-li aquest poder.

Encara que poca gent l'utilitza, aquesta és la drecera desconeguda, però útil per posar punt final a l'assetjament dels grups.

Evitar que qualsevol ens fiqui en grups

Com altres trucs ben fàcils, en aquest cas no és necessària la instal·lació d'una aplicació externa, sinó que es pot fer des de dins del mateix WhatsApp. Encara que per defecte totes les persones, siguin el nostre contacte o no, estan autoritzades a posar-nos en grups, hi ha una manera de restringir-lo.

Primer caldrà entrar en WhatsApp i clicar en "Configuració", per després entrar a la secció "Compte". Dins d'ella caldrà prémer en "Privacitat" on trobarem l'opció "Grups".

Truc antipesats

Aquí podrem decidir qui pot afegir-nos als grups, ja sigui tot el món, que és la configuració per defecte, o bé només els contactes que tinguem afegits.

La tercera opció és encara més concreta: "Els meus contactes, excepte..." resa, i serveix exactament per marcar l'amic o familiar de torn que ens empipa amb els seus grups o les persones amb qui no vulguem compartir cap xat.