WhatsApp és l'aplicació líder de missatgeria instantània en la gran majoria de països d'occident. S'ha convertit en part del nostre dia a dia i és molt difícil imaginar-nos la nostra vida sense aquesta app. És summament popular i el seu ús és extremadament senzill, podent ser dominat al cap de poques hores fins i tot per persones que no estan habituades a les noves tecnologies.

A més, l'app de Meta, anteriorment coneguda com a Facebook, té moltes funcions diferents. Els usuaris que la tinguin instal·lada al seu telèfon podran enviar missatges de text, anomenar de forma gratuïta o fins i tot fer videotrucades sense cap cost.

També es pot enviar mitjançant WhatsApp informació de tota mena com contactes de l'agenda del telèfon, ubicacions, fotografies, vídeos, el GIF, Stickers, notes de veu o arxius de tota mena, fins i tot APK, per poder instal·lar noves aplicacions al nostre mòbil.

Per què bloquejar un contacte?

En les relacions personals sempre poden sorgir problemes, és una cosa habitual i continuarà passant sempre. És per això que alguns opten per bloquejar a alguns dels seus contactes perquè no s'hi puguin comunicar a través de WhatsApp.

Quan bloquegem un usuari, a més de no permetre que ens enviï missatges, també deixarem fora del seu abast informació personal com la nostra foto de perfil, el nostre estat i la nostra última hora de connexió, en el cas que la tinguem visible.

avis whatsapp

WhatsApp / Pixabay

Bloquejar algú pot generar un problema, ja que no tothom sap gestionar bé el rebuig i poden adonar-se'n si noten que no poden veure la nostra foto de perfil o els seus missatges no ens arriben.

Hi ha una solució per bloquejar una persona sense que ho sàpiga. De fet, és un mètode que està guanyant molta popularitat últimament, ja que evites que el contacte bloquejat se n'adoni i pots ser molt més discret per eludir qualsevol problema posterior.

Bloquejar una persona sense que ho sàpiga

Per bloquejar una persona sense que el sàpiga haurem d'utilitzar l'app de WhatsApp, aquest truc no requereix aplicacions de tercers i es pot fer de forma molt senzilla amb el nostre telèfon mòbil sense importar si utilitza Android o iOS com a sistema operatiu.

Entrarem en WhatsApp i seleccionarem el contacte de la nostra agenda que volem bloquejar. Després, premerem en l'opció de 'silenciar' i especificarem que 'per sempre'.

Finalment, perquè el xat amb aquesta persona no aparegui al menú principal de l'aplicació l'haurem d'arxivar. D'aquesta forma no ens arribaran els seus missatges, no apareixerà la seva conversa i no podrà fer-nos trucades en estar silenciats. A més, no sabrà que està bloquejat, perquè tècnicament no ho està.