Les relacions sentimentals no són sempre senzilles, quan hi ha una infidelitat hi ha moltes maneres d'assumir-ho i enfrontar-se a aquesta difícil situació, Michaela, una noia de 27 anys, va decidir optar per un pla conjunt amb el de les amants del seu xicot, que l'enganyava d'algun temps ençà amb unes altres quatre dones.

Michaela, una noia de Londres, va descobrir que el seu xicot, amb qui portava sis mesos sortint, l'enganyava amb quatre dones alhora. La sorpresa de la noia és que va anar descobrint les amants de la seva parella i totes elles tenien una relació directa, més o menys propera, amb ella. L'home no era massa discret respecte a les seves trobades amoroses i ella va anar descobrint-les totes en poc temps.

La teoria de Michaella és la que el seu xicot estava actuant d'aquesta manera tan descurada a propòsit, no s'explica que fos tan senzill descobrir que estava enganyant-la amb altres persones, opina que el que ell realment volia és protagonisme.

Va descobrir la primera amant per les xarxes socials

Després que el seu xicot publiqués una foto a les xarxes socials en la qual hi havia en un conegut restaurant de la capital anglesa, va veure que una altra noia havia pujat una altra imatge en la qual l'angle era realment similar. A més, a la segona publicació es podia veure l'home en segon pla.

Michaella tw 2

Michaela / Twitter

Michaella va començar a sospitar i va decidir parlar a l'altra noia amb un missatge directe. L'amant no sabia que l'home tenia una relació amb una altra persona i es va mostrar sorpresa. Malgrat això, van acordar no dir-li res de moment.

Com va contactar amb la resta de les amants

Pocs dies després de descobrir la primera amant, la cosina de Michaella li va comentar que una amiga seva estava sortint amb un noi i en veure la fotografia es va adonar que era el seu xicot. També va decidir contactar amb ella per explicar-li la veritat i van acordar, de moment, fingir que cap d'elles no sabia res.

Després es va adonar que una altra de les amants era la seva pròpia doctora i el seu 'modus operandi' va ser el mateix que amb el de les altres dues dones anteriors. Finalment, va descobrir l'última a través de les seves xarxes socials, d'una forma molt similar a la primera.

Va arribar a dir-li que estava amb una amiga de festa quan el xicot estava en un bar proper. Li va comentar que li anava a anar a veure i que aniria acompanyada d'una amiga, enviant-li una foto amb una altra de les seves amants. El xicot es va inventar una excusa i va dir que marxava a casa.

Com es van venjar d'ell?

Totes elles van parlar i van decidir tallar la seva relació amb ell, ho van fer el mateix dia i dient-li el que pensaven de la seva terrible actitud. Aquest relat va ser explicat per Michaela als companys de The Sun, i assegura que aquesta incòmoda situació la va ajudar a formar un nou grup d'amigues, totes elles continuen parlant gairebé diàriament i existeix amistat i amor entre elles.

Michaela va parlar sobre aquesta curiosa història: "No vaig sentir que m'enfrontés a altres dones o que hagués de lluitar per un home perquè totes són noies increïbles. No tinc res en contra d'ell (l'exnòvio) perquè sento que tots guanyem, jo vaig acabar tenint un gran grup d'amigues noves", va dir.