La María és una noia de 18 anys que va desaparèixer en estranyes circumstàncies a València fa més vuit mesos. Els investigadors pensen que el seu misteriós treball podria estar darrere d'aquesta estranya desaparició.

María Inés Madeiros va desaparèixer el 30 de juny del 2021 a València i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre. Els investigadors estan intentant esbrinar de què treballava.

Una clàusula de confidencialitat de la seva feina

Els mesos anteriors a la desaparició, la jove va començar a treballar en una nova empresa, on guanyava molts diners. Tot i que els seus amics i familiars li preguntaven en què treballava, ella mai responia aquesta pregunta, ja que tenia una clàusula de confidencialitat que li impedia parlar sobre els seus negocis. 

L'únic que podia observar l'entorn de la desapareguda era que la María havia de viatjar molt, sobretot a Madrid i, un cop a la capital, havia de traslladar-se a altres parts d'Espanya. La jove de 18 anys sempre compartia fotos a les seves xarxes socials dels llocs on anava. També ensenyava fotos dels elitistes regals que, presumptament li feien a la seva nova feina.

María Inés Madeiros / SOS Desaparecidos

María Inés Madeiros és una menor de 18 anys que ha desaparegut en estranyes circumstàncies a València: fa vuit mesos que ningú en sap res d'ella / SOS Desaparecidos

La seva misteriosa feina de la desapareguda, el punt clau per saber on està

De fet, segons explica El Cierre Digital, després del seu primer viatge, va tornar a casa amb molts diners, un fet que va fer aixecar les sospites, ja que la María no té el nivell de formació necessari per fer feines tan qualificades i ben remunerades. Així doncs, els misteris de la seva feina podrien ser un dels punt clau.

No obstant això, de cop i volta, va deixar de fer-ho i el seu mòbil es va apagar. A partir de llavors, van saltar totes les alarmes i, vuit mesos després, no hi ha ni rastre de la desapareguda. La seva última pista és el 30 de juny del 2021.

Col·laboració ciutadana per trobar la noia desapareguda de València

María Inés Madeiros té 18 anys, mesura 1,65 metres, és de complexió gran, té el cabell de color negre, llarg i els ulls castany. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb SOS Desaparecidos com més aviat millor, ja que demanen col·laboració ciutadana per trobar-la. 

Sense rastre de la Sandra, desapareguda misteriosament a Vilassar de Mar

Aquesta no és l'única dona desapareguda i, de fet, a Catalunya, fa més d'un any que busquen la Sandra Culi, una dona que va ser vista per última vegada a Vilassar de Mar (Maresme) i que fa des del 26 de desembre del 2020 que ningú sap on és. També han demanat col·laboració ciutadana per trobar-la.