Desapareix el Juan José, un home de 71 anys que ha estat vist per última vegada a Barcelona. Demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo.

Desapareix un home a Barcelona

"En Juan José ha desaparegut avui a Barcelona. Podria necessitar medicació. Ajuda'ns a trobar-lo", expliquen els Mossos d'Esquadra al seu compte de Twitter, on han difós una foto del desaparegut i una petita descripció per trobar-lo.

Desaparecido Barcelona / Mossos d'Esquadra

El Juan José ha estat vist per última vegada a Barcelona i sospiten que es podria haver intentat desplaçar a un poble del Maresme / Mossos d'Esquadra

El Juan José és un home de 71 anys que mesura 1,7 metres d'alçada, pesa aproximadament 50 quilos i és de complexió prima. Té la pell blanca i el cabell amb canes

Es podria haver intentat desplaçar a Sant Cebrià de Vallalta

El Juan José ha estat vist per última vegada aquest divendres a Barcelona i, segons expliquen els Mossos d'Esquadra, pensen que es podria haver intentat desplaçar fins a Sant Cebrià de Vallalta, un petit poble del Maresme.

Qualsevol persona que en tingui alguna pista, es pot posar en contacte amb Emergències 112 o amb els Mossos d'Esquadra, ja que la col·laboració ciutadana és clau per localitzar desapareguts.

ACTUALITZACIÓ: El Juan José ha estat localitzat sa i estalvi aquest dissabte 10 de juliol del 2021.

Troben la Marina, desapareguda a Barcelona

Fa un mes, una altra persona també va desaparèixer a Barcelona, en aquest cas, la Marina, una dona de 51 anys que va ser vista per última vegada al carrer Rocafort: va marxar de casa per anar-se’n a fer unes proves al metge, però no va tornar. Des de SOS Desaparecidos en van fer difusió, ja que, igual que el Juan José, també necessitava medicació. Afortunadament, al cap de poc va ser localitzada a l'hospital de Bellvitge.

Sense rastre de la Sandra Culli, desapareguda a Vilassar de Mar

Una altra dona desapareguda a Catalunya i que, a diferència de la Marina, encara no ha estat localitzada, és la Sandra Culli, que va ser vista per última vegada el 26 de desembre del 2020: va anar a donar una volta per Vilassar de Mar (Maresme), però mai va tornar a casa. Ni els seus familiars ni amics saben on és i, set mesos més tard, encara no ha estat localitzada.

Sandra Culli / Mossos d'Esquadra

La Sandra Culli va ser vista per última vegada el 26 de desembre del 2020 a Vilassar de Mar (Maresme) / Mossos d'Esquadra

Ordre de detenció per Tomás Gimeno

Una altra persona que continuen buscant és el Tomás Gimeno, un home que, presumptament, ha assassinat les seves dues filles menors d'edat a Santa Cruz de Tenerife. Encara que la Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi que ha matat a l'Anna i a l'Olivia i que després s'ha suïcidat llençant-se al mar, no es descarta res i hi ha una ordre de detenció internacional.