Un any sense rastre de l'Ana Isabel, una professora d'anglès que va desaparèixer misteriosament a Tarazona de la Mancha (Albacete). Els seus familiars no perden l'esperança de descobrir on està amagada. 

L'estranya desaparició d'Ana Isabel Picazo Escribano a Tarazona de la Mancha

Ana Isabel Picazo Escribano, de 39 anys, va desaparèixer en estranyes circumstàncies el 29 de gener del 2021 a Tarazona de la Mancha, un petit municipi a prop d'Albacete.

L'última pista que es té de l'Ana és que va agafar el cotxe de la seva mare, el qual conduïa habitualment, sense dir a ningú cap on anava i, a partir d'aquí se li va perdre el rastre. 

La seva família es va començar a preocupar i van decidir posar una denúncia per desaparició i els policies van obrir una investigació per localitzar-la. Al cap de poc, van trobar el seu cotxe al carrer Valdeganga d'Albacete.

Van trobar el seu cotxe i al seu interior hi havia el mòbil i documentació personal

En vehicle tenia les claus posades i al seu interior hi havia el seu mòbil, la documentació personal i una bossa de menjar. Els agents van comprovar que no havia agafat cap transport públic, uns fets que van desconcertar a tothom. Tot i que fa gairebé un any que va desaparèixer, la seva família no perd l'esperança a trobar-la viva.

Ana Isabel Picazo Escribano / Linkedin

Ana Isabel Picazo Escribano va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa un any a Albacete i demanen col·laboració ciutadana per localitzar-la com més aviat millor / Linkedin

"Vull pensar que sí que està viva. Si s'hagués suïcidat, hauria d'haver aparegut"

"Vull pensar que sí que està viva. Si s'hagués suïcidat, hauria d'haver aparegut ja, perquè seria per la zona d'Albacete. Jo penso o que ha marxat ella o que algú l'ha recollit i se l'ha emportada en un lloc on no viu gaire gent", deia la seva germana fa uns mesos a La Tribuna de Albacete.

L'Ana era una persona mística i molt espiritual

La dona va aprofitar l'ocasió per explicar al diari que l'Ana era una persona mística i molt espiritual i pensa que pot estar amagada amb persones amb les seves mateixes idees. "Això és l'única cosa que ens dona esperança que estigui viva", explicava la germana, que tot i l'esperança que estigui viva, també és conscient que podria aparèixer morta. 

Les autoritats demanen col·laboració ciutadana per trobar-la com més aviat millor. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre Ana Isabel Picazo Escribano, que immediatament es posi en contacte amb la Policia o amb Emergències 112.