Tot i que les restriccions pel coronavirus als locals d’oci semblen clares, no tothom hi fa cas. És el que va passar aquest dissabte a la nit en una discoteca de l’Eixample, al centre de Barcelona. La Guàrdia Urbana de Barcelona hi va accedir i el va desallotjar, a més de denunciar als responsables per haver-ho permès. Els agents també van trobar a l’interior del local diverses infraccions administratives i de seguretat, alguna d’elles greus.

Les queixes dels veïns al 112 van fer activar una patrulla de la Guàrdia Urbana de la ciutat, que es va desplaçar fins a l’establiment i quan hi van entrar van confirmar que a l’interior hi havia 185 persones

Quatre cops l’aforament permès

El local té un aforament de 69 persones, que ha baixat a 50  segons les restriccions encara vigents sobre l’oci nocturn en interior. Segons fonts de la policia de la ciutat, l’aglomeració de gent posava en perill els assistents.

Discoteca Barcelona 003

Exterior del local que va desallotjar la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB

Després de fer fora la gent del local, la Guàrdia Urbana va aprofitar i va revisar alguns aspectes de seguretat de local. Els agents van trobar tots els extintors caducats i la llicència que té l’establiment  no era per l’activitat que s’hi estava realitzant. 

Orgia il·legal al centre de Barcelona

Fa poques setmanes la Guàrdia Urbana també va rebre l’avís d’una festa en marxa en un local de l’Eixample. Concretament, en una botiga de joguines eròtiques. Quan els agents hi van entrar s’hi van trobar una orgia en marxa. En total al policia de la ciutat va desallotjar 65 persones del local de la Sala Dreams, que forma part del sex shop Snow Dreams, disposa de diverses sales on es poden fer celebracions de caràcter sexual.

Discoteca Barcelona 002

A l'interior del local hi havia quatre vegades l'aforament permès / GUB

Durant la pandèmia, que el Govern de Catalunya ha decretat diverses mesures restrictives, arribant a tancar locals durant diverses setmanes, les festes il·legals s’han multiplicat per tot Barcelona. Algunes d’aquestes festes, però, quan es celebraven en cases particulars no podien desmantellades per la Guàrdia Urbana de Barcelona.