Un repartidor de menjar a domicili de Coín (Màlaga), ha estat agredit i robat en portar la comanda a un client, qui el va rebre apuntant-lo amb una pistola i ruixant-lo amb un spray pebre que li va causar lesions als ulls per les quals ha hagut de ser atès en un centre mèdic. El presumpte agressor ja ha estat detingut per la Guàrdia Civil, acusat d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Atracat mentre feia un repartiment

Els fets van succeir el passat mes d'octubre. Una persona va fer una comanda a domicili a un restaurant, però, en comptes de donar la direcció d'un habitatge, va donar instruccions per rebre el menjar en un aparcament dels afores de la localitat. A més, va indicar que el repartidor havia de portar canvi per a un bitllet de 200 euros assegurant-se, així, que portaria molts diners a sobre.

Quan la víctima va arribar al lloc indicat, el presumpte agressor el va rebre a punta de pistola, ocultant el rostre amb un passamuntanyes. Després d'amenaçar el repartidor, li va ruixar la cara amb un aerosol, cegant-lo momentàniament i causant-li ferides lleus, però que igualment han requerit tractament mèdic. Seguidament, el detingut va robar-li pràcticament tot el que portava.

Li roba tot i li abandona a la carretera

En comprovar que la víctima no estava en condicions per a resistir-se, el detingut es va apoderar de tots els diners que portava a sobre, així com de la majoria de les seves pertinences personals i la moto amb la qual realitzava els repartiments. El lladre tampoc es va oblidar d'emportar-se el menjar que havia demanat, i va deixar la víctima tirada a la carretera, ferida i sense mitjans per a tornar a casa.

Després de ser atesa per les seves ferides, la víctima va interposar una denúncia davant la Guàrdia Civil. La investigació de la Benemèrita ha estat en marxa durant tres mesos. Finalment, han aconseguit localitzar, identificar i detenir el presumpte autor dels fets. L'home detingut és veí de Coín i, després d'escorcollar casa seva, van trobar la pistola amb la qual va intimidar la víctima, que va resultar ser d'aire comprimit.