David Soler, l'home de 30 anys acusat de matar i amagar el cadàver de la jove Wafaa, la noia amb qui volia mantenir relacions sexuals i ella s'hi negava, és a presó des de dissabte. Es va obsessionar amb ella i finalment, segons ha acceptat ell mateix, la va matar. Ara la Guàrdia Civil treballa per aclarir tots els detalls d'aquest nou crim masclista i si també va agredir-la sexualment.

La noia, de 19 anys, va desaparèixer feia dos anys a Carcaixent, al País Valencià, i des de llavors, tot i que tothom apuntava el Tuvi, com es coneix a David Soler en aquesta zona de Gandia, a València, no s'havia aconseguit poder-lo detenir. La setmana passada va confessar i va portar a la policia fins al pou on havia amagat a la noia. Els investigadors de la Guàrdia Civil volen saber com David Soler va matar la noia i si la va agredir sexualment abans del crim.

La Guàrdia Civil investiga si va ser agredida sexualment

La Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi, després de les proves forenses fetes al cadàver de la noia, que va morir escanyada i disparada amb una escopeta de perdigons. El que encara no està clar és si l'assassí va disparar quan encara estava viva o quan ja havia mort, tal com avança el periodista Nacho Abad a Espejo Público.

Segons les investigacions que van fer en el seu moment agents de la Guàrdia Civil, el dia que va ser vista per darrer cop la noia estava tornant cap a casa quan Soler la va abordar. Ell hi volia mantenir relacions sexuals i ella s'hi va negar. Va ser en aquest moment, segons les hipòtesis de la policia, que ell la va escanyar i després la va disparar amb l'escopeta.

Detención El Tuvi - David Soler / EFE

Agents de la Guàrdia Civil a la zona on va ser trobat el cadàver de la jove Wafaa / EFE

El que volen esbrinar és si en aquest temps l'home també va agredir-la sexualment. Part del cadàver recuperat del pou estava despullat i tenia algunes peces de roba trencades, un fet que fa pensar a la policia que sí que el presumpte assassí de la noia també la va agredir sexualment.

Un home molt violent

La confessió del Tuvi han confirmat totes les sospites que tenien els investigadors que feia dos anys que intentaven resoldre la desaparició i crim de la jove Wafaa.

Ells ja sabien que estaven davant d'un home perillós, violent i molt masclista. Els seus antecedents, relacionats amb la violència masclista, l'havien convertit amb el principal sospitós de la desaparició de la noia, però no s'havia pogut arribar fins a ell. Fins ara.