Més problemes per a Dani Alves -i ara ja no semblen una maniobra de distracció de la defensa-. L'exfutbolista brasiler no ha aconseguit reunir, abans de les tres de la tarda, el milió d'euros que ha de consignar davant de l'Audiència de Barcelona per poder sortir de la presó. No s'ha aconseguit fer-ho a temps, tal com han confirmat fonts de la defensa del futbolista a ElCaso.cat.

Sense els diners, el tribunal no autoritza la sortida del futbolista de Brians 2 i haurà de seguir entre reixes, si més no, fins dilluns. Alves, que està condemnat a quatre anys i sis mesos de presó per l'agressió sexual de la discoteca Sutton de Barcelona del desembre de 2022, va aconseguir la llibertat si pagava aquesta fiança milionària.

Una hora més per pagar la fiança

Si bé durant el matí s'ha especulat que podria arribar a trobar els diners per poder sortir de la presó, finalment la defensa no ha arribat a temps i no ha pogut consignar els diners. Inés Guardiola, qui ha liderat la defensa lletrada de l'exfutbolista, havia demanat allargar una hora més la finestra per pagar, de les dues a les tres, fet que havia fet pensar que era qüestió de minuts que es pogués consignar la fiança. Finalment, però, ni rastre dels diners. L'entorn d'Alves havia assegurat durant el matí que podria aconseguir els diners, després de negociar un aval bancari suportat pels diners que Hisenda té embargats al brasiler, però el temps no ha jugat a favor de l'exfutbolista. 

Fins dilluns, com a mínim, entre reixes

Ara, fins dilluns a les nou del matí el lletrat de l'Audiència de Barcelona no tornarà a estar operatiu per rebre els diners i, per tant, comunicar al tribunal que s'ha fet efectiva la fiança i poder dictar la interlocutòria de presó. Fins dilluns, doncs, com a mínim, Dani Alves seguirà entre reixes. Si dilluns la defensa aconsegueix entregar la fiança, podrà sortir de la presó. Amb tot, però, caldrà encara fer els procediments interns, ordinaris, de la presó abans que pugui sortir caminant de Brians 2. El que sí que està descartat, segons ha pogut saber ElCaso.cat, és que Alves surti amb vehicle policial de la presó per evitar les càmeres, tal com havia demanat la defensa.