Dani Alves, que des de divendres es troba en presó provisional per un presumpte delicte d’agressió sexual a una noia de 23 anys a final de 2022, ha canviat de presó. Després d’estar a Brians 1, on el futbolista brasiler de 39 anys va ingressar en un primer moment, per “seguretat” i “convivència”, l’han traslladat aquest matí a Brians 2. La decisió s’ha pres des de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima per garantir la seguretat i la normal convivència en un mòdul residencial. 

Se l’ha traslladat a Brians 2, que és un centre per a interns penats –però que també acull preventius- perquè disposa de mòduls residencials més petits, el que permet garantir millor la seguretat i la convivència. Actualment, els mòduls de Brians 2 acullen una mitjana de 80 interns i els de Brians 1, uns 200. El Departament de Justícia ha assegurat que no rep cap tracte diferenciat dels altres presos. Dani Alves ja ha ingressat a la nova presó, i s’ha repetit tot el procés de fotografies i informe mèdic que va fer-se divendres, quan va ingressar a Brians 1.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.