La comparació de perfils genètics entre les restes que es van extreure del cos de la noia de 23 anys que va denunciar una agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona a final de desembre de 2022 i l’ADN que va facilitar Dani Alves quan va ser arrestat, coincideix. Això confirma, segons l’acusació, que n’ha filtrat els resultats a la premsa, que Dani Alves segueix mentint i que la tercera versió que va donar dels fets, tampoc és real. 

El futbolista, que segueix a la presó acusat d’una agressió sexual greu en un dels lavabos del reservat VIP de la discoteca del carrer de Tuset, ha anat virant la seva versió segons les proves que es van anar sabent, l’última aquesta coincidència d’ADN que ha avançat El Periódico. Primer va assegurar que no coneixia de res la noia, després que no va fer res i després va ser consentit, però sense coit, un fet, que, segons les proves que ara s’incorporaran a la causa, també es pot descartar. 

Cap versió d'Alves lliguen amb la realitat, ara per ara

La darrera versió del futbolista és que la noia, i de manera consentida entre les dues parts, li va fer una fel·lació. Les proves d’ADN, que han localitzat semen del futbolista a la roba i també en el cos de la noia, a la zona vaginal, desfan la versió i confirmen, si més no, de manera presumpta, que Dani Alves va penetrar la jove de 23 anys. 

La defensa del futbolista segueix mantenint que va ser de manera consentida, però el que està clar, de les proves d’ADN i del lloc on s’ha trobat restes de semen del futbolista, és que no només es va produir una fel·lació com Dani Alves assegura. Durant la instrucció, i sobretot, durant el judici, malgrat els viratges de versió i les possibles mentides, el que sí que s’haurà de demostrar és que les relacions van ser contra la voluntat de la noia i que, per tant, Dani Alves la va violar com manté l’acusació i la noia. Sigui com sigui, aquestes noves proves, que relacionen les quatre restes biològiques analitzades -al cos i també a la roba i al lavabo de la zona VIP- compliquen encara més la defensa del futbolista. 

Pendents dels recursos per sortir o no de presó

Els informes de l’ADN trobats al cos de la noia ja són també sobre la taula del jutjat d’instrucció i de l’Audiència de Barcelona, que és, aquest darrer, el tribunal que haurà de decidir si accepta o no la petició feta per Cristóbal Martell, l’advocat de Dani Alves. Asseguren que el futbolista brasiler de 49 anys no s’escaparà i que estarà durant tota la instrucció del cas a disposició de la justícia. En canvi, la Fiscalia i l’advocada de la noia no en volen sentir ni a parlar. Volen que Alves estigui durant tota aquesta fase, i fins que hi hagi sentència en ferm, a presó, per evitar que marxi d’Espanya i eviti així pagar per la presumpta agressió sexual.