La Cristina era una taxista d'Uber de 38 anys que fa dues setmanes va ser brutalment assassinada als Estats Units. "T'ho suplico, no em matis, tinc quatre fills", deia la dona al seu assassí, que li va disparar en un intent de robatori.

Els fets van passar el 10 de febrer a Pennsilvània, als Estats Units. Tot va començar quan Calvi Crew, de 22 anys, va demanar un Uber i la Cristina Spicuzza va oferir els seus serveis. Quan Crew va pujar al vehicle, va començar a amenaçar aquesta dona de 38 anys amb una pistola.

Al principi, la Cristina pensava que era una broma, però de seguida es va adonar que estava en perill. El trajecte va durar 20 minuts i, durant tot aquest temps, l'assassí la va estar apuntant amb l'arma. La seva intenció era robar-li i que li fes una transferència dels seus diners al seu compte corrent personal. 

Un repartidor d'Amazon va trobar el seu cadàver amb un tret al cap

No obstant això, el noi de 22 anys no va acabar de cometre el robatori i la va assassinar abans que es fes la transferència. Va deixar el seu cadàver abandonat i, al cap de dos dies, un repartidor d'Amazon va trobar el cos de la Cristina amb signes evidents d'haver patit una mort violenta.

La Policia va obrir una investigació i, de seguida van poder comprovar qui hi havia darrere d'aquest macabre crim. Van comprovar que la parella de la Cristina havia denunciat la seva desaparició i, quan van arribar al lloc dels fets, van corroborar que el cadàver era el de la desapareguda.

Calvi Crew / Arxiu

Calvi Crew és un noi de 22 anys que, presumptament, ha assassinat la Cristina, una taxista d'Uber, als Estats Units / Arxiu

L'enxampen gràcies a les càmeres de seguretat

El seu nòvio li va regalar una càmera de seguretat perquè la posés al cotxe i pogués treballar més segura. No obstant això, no hi havia ni rastre de la càmera al lloc del crim. Al cap de cinc dies, per fi la va localitzar i els agents van tenir accés a les imatges on es podia apreciar qui era l'autor dels fets.

Calvi Crew, detingut per assassinar una taxista d'Uber a Pennsilvània

Cinc dies després de la troballa del cadàver van detenir Calvi Crew com a presumpte autor de la mort de la Cristina i va ser llavors quan va confessar el crim, que ha causat gran commoció als Estats Units i que ha posat de manifest el problema de seguretat que tenen molts taxistes.

"Ningú hauria de passar per res semblant"

La companyia Uber ha mostrat públicament la seva commoció pels fets i s'ha posat a disposició de la Policia per esbrinar més detalls i esclarir els fets. "Ningú hauria de passar per res semblant", conclouen.