Fa un mes van assassinar un pastor evangelista al barri de San Blas Madrid. En un primer moment, van detenir un home com a presumpte autor dels fets, però ara s'ha entregat una segona persona: es tracta del pare de l'assassí que ha confessat que també va estar implicat en aquest macabre crim.

Els fets van passar el 16 de març davant del centre comercial Las Rosas a plena llum del dia. Emergències 112 va rebre un avís d'un tiroteig. Quan van arribar al lloc dels fets van poder comprovar que la víctima havia mort. Es tractava del Joaquín Jiménez, un pastor evangèlic de 46 anys a qui van atropellar i, posteriorment, el van disparar. 

Policia Nacional / Europa Press

S'entrega el pare de l'assassí del pastor evangèlic de Madrid i confessa que ell també està involucrat en el macabre tiroteig del centre comercial de San Blas / Europa Press

Hi ha, com a mínim, sis persones més implicades en el crim de San Blas

En un primer moment, només van detenir a Antonio Vargas, que va ingressar a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets. La Policia Nacional va obrir una investigació, ja que pensen que hi ha, com a mínim, sis persones implicades.

Una dot matrimonial i una denúncia per maltractament, els motius del crim

El crim es va desencadenar per un dot matrimonial. Segons expliquen els testimonis, una familiar del Joaquín es volia separar del seu marit que, presumptament, la maltractava. El presumpte agressor no volia separar-se, ni molt menys retornar-li els diners de la dot i aquest hauria estat el desencadenant de l'assassinat. 

Un dia després que la víctima de violència masclista denunciés al seu marit, un cotxe ple de persones es va dirigir fins al Joaquín, el van envestir i, posteriorment, el van disparar a plena llum del dia davant del centre comercial de Las Rosas Madrid. Tot seguit, van fugir amb el cotxe.

El pare de l'assassí s'entrega i confessa el macabre crim del pastor evangèlic

Un mes més tard del macabre crim, el pare del presumpte maltractador s'ha presentat a una comissaria de Sevilla i ha confessat que ell també estava involucrat en aquest macabre assassinat del pastor evangèlic i ha quedat detingut. Igual que el seu fill, ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança, segons avança El Cierre Digital.

La víctima és un home amb antecedents per homicidi

 La víctima és un home amb antecedents policials: fa 20 anys va ser detingut per un delicte d'homicidi relacionat amb les drogues, però el van acabar absolent per falta de proves. Els agents busquen les persones que estaven a l'interior del vehicle que va atropellar i disparar al Joaquín, ja que pensen que estan directament implicats en el crim.