Novetats del crim de Meco: investiguen un nou sospitós d'haver assassinat la Mimi amb 89 punyalades fa 3 anys. L'home es diu Alberto i la jutgessa pensa que podria estar relacionat amb la mort de la jove de 25 anys.

Crim de Meco: assassinen a Míriam Vallejo Pulido amb 89 punyalades

Els fets es remunten al 16 de gener del 2019 quan van assassinar a Míriam Vallejo Pulido a Meco, un municipi a prop d'Alcalá de Henares. Gairebé tres anys després del crim, encara no s'ha aconseguit resoldre qui va assassinar aquesta jove de 25 anys amb 89 punyalades.

La Míriam compartia pis amb el sospitós del crim i la seva parella

La Míriam feia dos mesos que compartia pis a Villanueva de la Torre (Guadalajara), a la frontera de Meco, on van trobar el seu cadàver. Els seus companys de pis eren el Sergio Sáez i la Celia. El Sergio era l'exparella de la Celia i, set mesos després del crim, el van detenir com a presumpte autor dels fets, ja que van trobar restes d'ADN seu al cos de la víctima.

Sergio Sáez, l'etern sospitós del crim que va mentir a les declaracions

Després de descobrir que havia mentit a les declaracions, que eren completament contradictòries, sumat a les proves d'ADN, van decretar el seu ingrés a presó de manera provisional com a presumpte autor de l'assassinat. No obstant això, al cap de quatre mesos, va quedar en llibertat amb càrrecs, ja que la jutgessa va considerar que com que feien la bugada junts, era possible que hi hagués contaminació creuada a les mostres.

Míriam Vallejo Pulido / Archivo

Míriam Vallejo Pulido va ser assassinada a Meco (Madrid) fa tres anys i la jutgessa ha ordenat que s'investigui un nou sospitós del crim / Arxiu

Així i tot, seguia sent l'únic sospitós del crim, que actualment encara no s'ha aconseguit resoldre. Per aquest mateix motiu, Fiscalia ha demanat que es facin informes per esbrinar més detalls del crim de Meco. No descarten que hi hagi més d'un assassí.

En aquestes noves proves, s'ha arribat a la conclusió que l'ADN que van trobar a la roba de la Mimi coincideix en un 80% amb el del Sergio, uns fets que podrien demostrar que l'home estava al lloc dels fets quan la van assassinar.

L'Alberto, un nou investigat per la seva presumpta implicació en l'assassinat de la jove

Tot i que el Sergio s'ha convertit en l'etern sospitós del crim, la investigació ha fet un gir de 180 graus i, segons avança l'ABC, la jutgessa ha demanat que s'investigui l'Alberto, un nou sospitós que podria estar implicat en aquest macabre crim i, per aquest mateix motiu, ha ordenat que li extreguin una mostra d'ADN.

Els guàrdies civils estan convençuts que el Sergio és el culpable del crim

De moment, no han transcendit més dades sobre la identitat de l'Alberto, que s'ha convertit en el nou sospitós del crim. Així i tot, els guàrdies civils tenen clar qui és el culpable, ja que tot apunta que ha estat el Sergio, uns fets que ell nega en tot moment. Caldrà esperar que avanci la investigació per saber si finalment es resol aquest macabre crim.