L'assassí de Rincón de la Victoria (Màlaga)  ha enganyat al seu veí quan aquest l'ha enxampat amb el cadàver de la seva dona al cotxe.

Li ha dit que s'havia fet mal i que l'estava portant a l'hospital, tot i que en el moment dels fets ja estava morta.

Troben una dona morta a Nerja

Aquest dilluns han trobat el cadàver calcinat d'una dona a Nerja, un poble a prop de Màlaga. L'autor confés del crim és el seu marit, un home de 53 anys i veí de Rincón de la Victoria, un altre municipi proper a Màlaga.

L'assassí és molt conegut a Rincón de la Victoria

Els fets han passat a la zona de Nuevo Rincón de Rincón de la Victoria, on assassí i víctima, de 36 anys i natural de Rússia, convivien.

El presumpte assassí, molt conegut en aquesta localitat, hauria matat la dona a l'interior del domicili i s'hauria intentat desfer del cadàver, segons la principal hipòtesi de la Guàrdia Civil.

Un veí l'enxampa amb el cadàver al cotxe

No obstant això, el seu pla no va funcionar com esperava, ja que un veí el va enxampar posant el cadàver de la dona al cotxe. L'home, nerviós, es va inventar que la seva dona s'havia donat un cop al cap i que la volia portar a l'hospital, esperant que el seu veí no s'adonés que estava morta.

Guardia Civil / Europa Press

Un veí de Rincón de la Victoria (Màlaga) mata la seva dona i intenta cremar el seu cadàver a Nerja (Màlaga) / Europa Press

El testimoni, que pensant-se que la dona estava viva, va ajudar-lo a posar el seu cos al cotxe, però de cop i volta va començar a veure molta sang i de seguida es va adonar que estava mentint i, per aquest mateix motiu, va trucar a Emergències, segons explica el Diario Sur.

Un veí troba el cadàver de la dona calcinat

L'assassí confés es va emportar el cadàver fins a Nerja, concretament al barranc de Maro, a uns 40 quilòmetres del seu domicili. Per intentar-se desfer del cadàver va fer una foguera en una zona de difícil accés i va fugir. Cap a les 19:00, un veí de Nerja va veure el cadàver calcinat i, immediatament, va trucar a la Guàrdia Civil, que es va desplaçar fins a Nerja i va poder comprovar que entre les flames hi havia el cadàver d'una dona.

L'home confessa el crim

Després de començar a investigar i de tenir constància del testimoni del veí, van decidir anar fins al domicili del sospitós, però en aquell moment no estava a casa. Al cap de poca estona, l'home va tornar i va veure els agents, que el van detenir i, posteriorment, va confessar el crim.

Assassinat per violència de gènere

L'assassí ha de passar a disposició judicial i es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per un presumpte assassinat per violència de gènere.

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

Actualment, els guàrdies civils s'estan centrant a esbrinar quan va matar la seva dona, ja que encara no saben si va ser diumenge o dilluns, que va ser quan van trobar el cadàver.