Troben restes òssies enterrades sota la casa d'un maltractador de Melilla. Els agents pensen que aquestes restes humanes pertanyen a una dona que va desaparèixer fa 20 anys i que, probablement, hauria estat assassinada per aquest home fa dues dècades. L'han enxampat després d'amenaçar de mort la seva nova parella dient-li: "Et faré el mateix que a la meva exdona".

Els fets van passar fa 20 anys a Melilla quan una dona, de la qual no ha transcendit la seva identitat, va desaparèixer en estranyes circumstàncies. Es va posar una denúncia per desaparició, però malgrat les investigacions policials, no la van  localitzar. No obstant això, dues dècades més tard, els investigadors han trobat un fil d'esperança per resoldre el cas.

Policía Nacional / EFE
Els agents Policia Nacional detenen un maltractador a Melilla després de trobar restes òssies a casa seva: pensen que pertanyen a una dona desapareguda fa 20 anys / EFE

"Et faré el mateix que vaig fer a la meva primera esposa"

Tot ha començat per una denúncia d'una dona que explicava que era víctima de violència de gènere per part del seu marit, un home de 61 anys, natural de Libèria i de nacionalitat espanyola. Segons el testimoni de la víctima, aquest presumpte maltractador la va amenaçar dient que "li faria el mateix que va fer amb la seva primera esposa".

Va ser en aquell moment quan la dona va lligar caps i es va dirigir immediatament a comissaria per explicar els fets. Quan els policies van veure la possible relació entre aquest home i la desaparició de fa 20 anys, van registrar la casa del presumpte autor dels fets, situada a la Barriada Reina Regente.

Troben restes humanes enterrades a casa d'un maltractador masclista a Melilla

Després d'inspeccionar a fons casa seva durant dos dies, la pitjor de les hipòtesis es va complir: van trobar restes humanes enterrades al seu domicili. Els investigadors treballen amb la hipòtesi que corresponen a la dona desapareguda fa 20 anys. No obstant això, caldrà esperar a saber els resultats de les proves d'ADN per saber si pertanyen a la dona desapareguda.

Investigació en mans de la Policia Nacional i cas sota secret de sumari

Donada la gravetat dels fets i els sòlids indicis, els agents de la Policia Nacional han detingut el presumpte autor dels fets per un delicte de maltractament per violència masclista. La investigació continua oberta i el cas es troba sota secret de sumari i, per tant, no han transcendit més detalls dels fets. 

Un agent de la Policia Local de Ceuta detingut per assassinar la seva dona

Fa un mes, a Ceuta van detenir un agent de la Policia Local per un altre cas de violència masclista. En aquest cas, presumptament, l'home va assassinar a trets la seva dona davant la filla menor d'edat, uns fets que van causar gran commoció.