Apareix el cos sense vida d'una dona en un cortijo -finca rural- de Motril, a Granada. S'investiguen les circumstàncies i la presumpta autora ha estat detinguda.

Troben una dona morta en un cortijo de Motril

L'avís que alertava de la troballa d'una dona morta en una finca rural de Granada ha arribat cap a les tres de la tarda a la Policia Nacional.

Els agents s'han desplaçat al lloc dels fets, un cortijo al Camino de Pataura, als afores de la localitat granadina de Motril, segons informen fonts policials a l'agència Efe.

A la finca s'han traslladat també diversos efectius de la policia Científica i Judicial, que han recopilat proves.

Assassinada per l'amiga amb qui vivia

Hores després, la Policia Nacional ha detingut una dona de 34 anys com a presumpta autora de la seva mort violenta. Era la seva companya de residència, hi convivien al cortijo.

També s'ha activat el protocol judicial, segons la Policia Nacional, que ha obert una investigació per a esclarir les circumstàncies que envolten aquesta mort.

Tots els detalls de la mort de l'Olga: escanyada i llançada a una séquia

Aquesta setmana una altra investigació s'ha centrat a esclarir la mort d'una altra dona, Olga Pardo, que va aparèixer sense vida surant en una séquia valenciana.

La seva germana va denunciar la desaparició de l'Olga, de 43 anys el passat dissabte 3 d'abril, amoïnada després de dies sense saber d'ella.

Olga Pardo / Antena 3

L'Olga va aparèixer morta en una séquia a 20 quilòmetres de la seva localitat i l'autòpsia va indicar una mort violenta per escanyament / Antena 3

El dimecres següent, quatre dies després de la denúncia, el seu cadàver va ser trobat surant a la séquia de Moncada, a l'altura de la pedania de Massarrojos, a 20 quilòmetres de la seva localitat, Paiporta.

Els detalls de l'autòpsia van confirmar la seva mort violenta: havia estat escanyada abans de ser llançada al riu.

A més, les sospites indicaven que la mort s'havia produït en un altre municipi i que havia estat el corrent del canal que l'havia arrossegat fins al lloc de la troballa.

Els detalls, avançats per fonts policials i forenses i diaris locals, han estat recollits a ElCaso.cat.