L'assassinat de l'Olga ha causat gran commoció a València: va morir estrangulada i van llençar el seu cadàver en un canal. Però qui era i què és el que va passar exactament amb aquesta dona de 43 anys?

Assassinat d'Olga Pardo

Tot va començar el dissabte 3 d'abril: la germana de l'Olga Pardo, amoïnada en haver perdut el rastre de la seva germana, va decidir posar una denúncia per desaparició. Quatre dies més tard, el dimecres, un agricultor la va trobar morta al canal de Massarrojos de València.

L'estrangulen i llencen el seu cadàver al riu

Tot i que el seu cadàver, aparentment, no presentava signes de violència, l'autòpsia va determinar que era molt probable que hagués mort estrangulada i, per aquest mateix motiu, la Guàrdia Civil, que és qui investiga el cas, treballa amb la hipòtesi que ha estat assassinada i que posteriorment han llençat el seu cos al riu.

A més, pensen que el crim no es va cometre a Massarrojos, sinó que el corrent de l'aigua hauria arrossegat el seu cadàver fins a aquesta pedania de València, però que l'assassinat hauria tingut lloc a un altre municipi.

Olga Pardo / Captura de pantalla Antena 3

L'Olga Pardo és una dona que ha estat assassinada: l'han estrangulat i han llençat el seu cadàver en un canal de València / Captura de pantalla Antena 3

L'Olga Prado era una dona de 43 anys que havia treballat durant una temporada com a senyora de la neteja en un hotel de València. Compartia pis amb un home, que presumptament, va ser l'última persona que la va veure amb vida el dissabte a les 9:00: ell va marxar i ella es va quedar dormint al pis, explica Levante EMV.

Trucades demanant ajuda

L'última conversa que van tenir, va ser per telèfon, cap a l'1:00: ella li va trucar i li va dir que hi havia dues dones que l'estaven seguint a Malvarrosa, un barri de la ciutat de València. Segons el seu company de pis, a la trucada la va notar molt estranya, com si es trobés sota els efectes de les drogues. A més, també es va intentar posar en contacte amb alguns dels seus amics a través de missatges i trucades i els demanava ajuda perquè havia tingut problemes amb dues dones de Malvarosa que l'haurien amenaçat.

Tres crims semblants al País Valencià

La Guàrdia Civil ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. A més, el cas de l'Olga és molt semblant al que han viscut dues dones més al País Valencià, les tres víctimes han estat estrangulades i han llençat els seus cadàvers als rius i, per aquest mateix motiu, no descarten rere tots aquests crims, que encara no s'han resolt, s'amagui una mateixa persona.