Els Mossos d’Esquadra investiguen un crim que ha acabat amb la vida d’un empresari de la nit barcelonina en un pis del carrer d’Urgell, al centre de la ciutat de Barcelona, a l'Eixample. Els fets han passat al voltant de les tres de la matinada, quan la policia ha rebut l’avís que hi havia una persona morta al cinquè pis del bloc del número 66 del carrer d’Urgell, a tocar amb Gran Via, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Quan els Mossos han arribat al lloc han confirmat que la víctima era morta i gràcies a la col·laboració de la parella de la víctima, s’ha pogut tenir una descripció física del possible autor de les agressions mortals. Ara la policia està investigant quin grau d'implicació ha tingut i si hi ha més persones implicades.

Detingut a pocs carrers del lloc del crim

Agents dels Mossos d’Esquadra van organitzar un dispositiu per tal de trobar-lo i el van poder detenir, en un carrer proper al lloc dels fets. Segons ha explicat el cos dels Mossos d’Esquadra, el detingut relacionat amb el crim és un home de 44 anys de nacionalitat colombiana.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la víctima és un home de 65 anys, de nacionalitat espanyola, que regentava un bar de copes al mateix carrer d’Urgell, a 2 minuts del bloc on ha estat assassinat.

Bar Crim Barcelona

Imatge del bar que regentava la parella, a Barcelona / ElCaso.cat

L’home feia anys que vivia amb el seu marit en aquest pis, tal com han explicat els veïns a ElCaso.cat. Els dos eren els que portaven el bar de copes People Lounge, a la cantonada d’Urgell amb Villaroel. L’home assassinat i la seva parella eren molt coneguts al barri.

Ningú sap què ha passat

Ara mateix, ni els veïns ni els Mossos d’Esquadra saben explicar què ha passat aquesta matinada en aquest bloc. Els veïns no han sentit res, s’han despertat quan agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Barcelona han trucat a la porta per preguntar si havien sentit res.

La policia, de moment, tampoc ha volgut aclarir gaire cosa més d’aquest misteriós crim al centre de la ciutat. 

Crimen Carrer Urgell Barcelona

Imatge de l'exterior de la porta de casa de la parella del carrer d'Urgell / GRS

Oficialment els Mossos d’Esquadra han explicat que estan intentant esbrinar la relació que hi havia entre l’autor de l’agressió mortal, que sembla feta amb arma blanca, la víctima i també la parella de la víctima, amb qui convivia l’home mort. La policia no ha tancat cap línia d'investigació i ara per ara s'està escoltant la versió dels testimonis, entre ells, la parella de la víctima, per aclarir quin grau d'implicació té la persona arrestada en el crim i també què ho pot haver motivat.

Ara per ara els Mossos d'Esquadra no descarten que es pugui tractar d'un crim passional, d'una revenja per deutes o un robatori. La investigació està en marxa. A la cinquena planta del bloc 66 del carrer del Compte d'Urgell la porta de casa de la parell està precintada i encara s’hi poden veure rastres de sang. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’escenari a l’interior del pis també està tacat de sang.