Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori que es va registrar en un bar de la zona de Riera Blanca, a la frontera entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda. 

Un lladre s'aprofita d'un malalt d'ELA per robar-li la cartera en un bar 

Tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat del bar Frankfurt Gomar, un jove, amb gorra i mascareta, es va acostar a un client que estava llegint en una taula de l’establiment i aprofitant-se de la seva malaltia, li va obrir la bossa de mà i li va robar diverses pertinences.

 

La víctima, que està malalta d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), no va poder evitar el robatori. La responsable del bar, quan es va adonar de la situació, tampoc va poder fer res per aturar el lladre, que es va escapar del bar amb els objectes que havia robat a l’home. 

Un testimoni va trucar als Mossos

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un testimoni va trucar al 112 avisant del furt que havia patit l’home i que li havien robat la cartera. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra es van acostar al punt, ja en terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat, i van parlar amb la víctima, que els va explicar que pernoctava en una residència. 

La policia va fer diverses gestions amb el centre per tal que es fessin càrrec de l’home, que, per culpa de la malaltia, tenia dificultats de parla. Els responsables del bar també van facilitar les imatges de les càmeres de seguretat de l’establiment, per col·laborar en la identificació del lladre.

Les imatges claus per identificar i detenir l'home

Segons el testimoni del robatori, el lladre era un noi magrebí jove que anava acompanyat d’una altra persona. La víctima va manifestar que denunciaria els fets en una comissaria de Barcelona, més propera al centre on resideix, per tal de poder iniciar una investigació per identificar, localitzar i detenir l’autor, presumpte, d’aquest robatori.

Un ferit per arma de foc a Vilafranca del Penedès

Els Mossos d'Esquadra investiguen el rerefons d'un cas que implica un ferit de bala i un home precipitat des d'un balcó de Vilafranca del Penedès. Els fets es van produir aquest dimecres al voltant de les 11.30 hores al carrer de Ferrers de la capital de l'Alt Penedès. 

Els dos homes van ser traslladats a diferents hospitals, un d'ells en estat crític i l'altre en estat greu. Davant les incògnites del cas, de moment, els Mossos es limiten a informar que els dos ferits estarien relacionats i que el succés presenta indicis de tenir una motivació delinqüencial i d'una possible revenja, potser pel tràfic de drogues.