Un home i una dona han estat detinguts a Màlaga per la policia després de suposadament haver cremat amb un artefacte incendiari un habitatge habitat que van confondre amb la de la seva companya de feina, de la que pretenien venjar-se després d'un conflicte laboral.

Tres ferits per l'incendi

El foc intencionat va afectar diversos veïns de l'edifici, un dels habitants va patir lesions i dos veïns van haver de ser assistits per inhalació de fum, mentre que l'habitatge va resultar amb nombrosos danys materials i van haver d'actuar diverses dotacions de bombers.

Manilles|Esposes / pixabay

Manilles / Pixabay

Han estat arrestats un home de nacionalitat espanyola i una dona romanesa per la seva presumpta implicació en un delicte contra la seguretat col·lectiva i amenaces i el jutge va ordenar l'ingrés a presó de l'autor material del fet, segons ha informat aquest divendres la Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia.

L'incendi va afectar l'habitatge veí a la casa que pretenien atacar -la de la seva companya de feina- i situat a l'Avinguda del Colom, a la zona oest de la capital.

Deixa el seu company de feina tetraplègic per una broma

A la matinada del 31 de desembre de 2018 un home va ser trobat inconscient sobre l'asfalt a Marbella. Al seu costat es trobava el seu cotxe, engegat i estacionat sobre la vorera. L'agressor va deixar en coma vigil -obre els ulls però no és capaç de relacionar-se ni obeir ordres-, tetraplègic i en estat vegetatiu al seu company de feina, suposadament per una broma entre ambdós. El Ministeri Públic va sol·licitar una condemna de vuit anys de presó.

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

Policia Nacional detenció / @policia

Segons les indagacions policials, al vehicle de tornada a casa de la feina s'hi van gastar algunes bromes i sembla ser que la víctima i l'acusat van començar a enfadar-se entre ells. 

Una vegada van acomiadar-se els altres dos ocupants -quedant sols al cotxe- van continuar el trajecte a casa i la discussió va pujar de to. "Si creus que soc homosexual, deixa'm la teva dona i t'ho demostro", relata Diari Sur que aquest va ser el detonador de la baralla, segons la versió de l'agressor, únic present capaç de testificar. La cosa va acabar a cops i un d'ells va haver de ser hospitalitzat en patir gravíssimes lesions al cap que ja són per tota la vida: ha quedat a coma vigil, tetraplègic i en estat vegetatiu.