Una veïna d'Almayate, un municipi de Màlaga, ho ha perdut tot després que aquest dissabte al vespre un incendi calcinés per complet el pis en el qual vivia juntament amb el seu marit i els seus dos fills. El foc, però, no va produir-se de manera accidental, sinó que va ser provocat per la parella de la dona, a manera de venjança perquè aquesta havia sortit per interposar una denúncia a comissaria per violència de gènere. En tornar, es va trobar casa seva consumida per les flames, i el marit, desaparegut. 

Després de diverses hores de cerca, la Policia Nacional va poder localitzar i detenir aquest home, qui, segons ha assegurat la víctima al programa "Vamos a ver" de Telecinco, la va amenaçar abans de ser traslladat a un centre penitenciari. "Va dir-me que la casa era només el principi, que de la presó se surt i que ja ens veuríem". El detingut està sent investigat pels delictes de maltractament a l'àmbit familiar, danys per incendi i maltractament animal

Cala foc al pis mentre la dona l'està denunciant 

L'avís del foc va arribar al voltant de les vuit del vespre de dissabte al carrer Loma del Sapo. L'home va escapar després d'assegurar-se que el pis estava cremant, i no va poder ser localitzat fins a hores més tard. Diverses dotacions del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació van treballar per apagar les flames. Afortunadament, no es van haver de lamentar ferits, ja que cap dels membres de la família es trobava a l'immoble, però sí que van morir les mascotes, que no van poder escapar del foc. 

S'han quedat al carrer

La dona ha lamentat a l'esmentat programa que la casa ha quedat inhabitable després de l'incendi, per la qual cosa no pot tornar amb els seus fills. A més, ha dit que no tenien una assegurança de llar perquè econòmicament no se'l van poder permetre i, per tant, ella i els seus fills han quedat sense un lloc on viure i hi han hagut de recórrer a l'ajuda de familiars. 

La Policia Nacional continua investigant aquest cas, que van considerar de "risc extrem" des del moment que la dona va presentar la denúncia a la comissaria de Torre del Mar. "Només vull tornar a la meva vida, a la meva feina i que els meus fills tornin a l'escola", ha assegurat la víctima.