Quedar-se sense diners o no tenir manera d'accedir a ells pot ser motiu de molta frustració. Tal ha estat el cas, pel que sembla, per un veí de Màlaga el qual, desesperat perquè no aconseguia treure diners d'un caixer automàtic, va optar per la violència per veure, si així, tenia més sort. Aquest diumenge, al voltant de dos quarts d'una del migdia, les persones que passejaven pels voltants de la plaça de John F. Kennedy es van quedar atònits en veure com l'home, de 30 anys, estampava el seu cotxe repetidament contra el caixer

A les imatges, que s'han fet virals a les xarxes socials, es pot veure com el conductor arremet una vegada i una altra contra la sucursal de CaixaBank, situada al número 1 del carrer Alcalde Joaquín Quiles. Segons va explicar posteriorment, va actuar d'aquesta manera perquè "no li donava diners". 

L'home no va quedar content amb encastar-se només un cop contra el caixer. Segons els testimonis, va continuar durant aproximadament 10 minuts, destrossant no només la màquina, sinó també les portes d'accés al banc. Al vídeo, a més, se'l pot veure somrient a càmera, sense que sembli importar-li que l'estan gravant, indicant que tot està bé. De fons se senten les veus dels vianants que van aturar-se per veure aquest surrealista espectacle; un d'ells fins i tot li adverteix que el banc li cobrarà comissions si no va amb compte. 

Detingut per la Policia Local 

El conductor només va abandonar la seva particular vendetta contra el caixer quan van arribar les patrulles policials. Després de diverses trucades a les autoritats, la Policia Local de Màlaga i la Policia Nacional van acudir al lloc, i els agents van fer baixar l'home del cotxe per poder detenir-lo. El conductor va quedar acusat d'un delicte de danys i de robatori per encastament. Les destrosses van ser tals que es va requerir la presència dels Bombers per acordonar i netejar la vorera i assegurar-se que l'edifici no havia patit danys estructurals que poguessin resultar en un possible despreniment.