El creador de Tuenti, que viu en un pis de Madrid, ha estat segrestat per uns encaputxats que li han fet tota mena de tortures fins que aquest els ha dit la contrasenya d'un compte on guardava milions d'euros invertits en bitcoins.

Víctima d'un segrest i d'un robatori amb molta violència.

Els fets han estat denunciats aquest dimarts a la Policia Nacional, que ho està investigant. Segons explica la víctima, estava tranquil·lament a casa seva, en un pis situat al carrer Ruiz de Alarcón, en el centre de Madrid, quan ha estat víctima d'un segrest i d'un robatori amb molta violència.

La víctima explica que els fets van passar cap a les 15:00 quan estava amb un amic i un operari de manteniment a l'interior del pis. De cop i volta, van picar al timbre i, quan Dentzel va obrir, va comprovar que hi havia entre quatre i cinc encaputxats. Immediatament, els presumptes autors dels fets van tapar les càmeres de seguretat i, per si no n’hi hagués prou, el van emmanillar, emmordassar i ruixar amb un esprai, segons avança El Español.

Zaryn Dentzel brutalment agredit per uns encaputxats al seu pis

Va estar més de quatre hores immobilitzat a l'interior del seu propi pis i, al llarg d'aquesta estona, el van estar extorsionant perquè els digués la contrasenya d'un compte on tenia desenes de milions d'euros invertits en bitcoins. Les presumptes tortures per aconseguir aquesta contrasenya van ser molt dures: el van agredir fent-li talls al pit i amb descàrregues elèctriques d'una pistola tasser fins que, finalment, va acabar cedint i els va dir la contrasenya on guardava milions d'euros en bitcoins.

Zaryn Dentzel / EFE

Zaryn Dentzel, el fundador de Tuenti, ha denunciat que ha estat víctima d'un segrest a casa seva a Madrid  / EFE

Els policies estan intentant esbrinar qui són els segrestadors

Segons el testimoni de la víctima, els presumptes atracadors i torturadors es van emportar ordinadors, mòbils, una tablet i un pendrive. De fet, els veïns van poder veure com els homes, emmascarats, van marxar del lloc dels fets plens de bosses. Així doncs, els policies estan intentant esbrinar qui són els segrestadors per detenir-los.

Encara que no hi ha res clar, tot apunta que es traca d'una banda criminal formada per persones de l'est d'Europa, una hipòtesi que encara no ha estat corroborada. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

De moment, la investigació s'està centrant a saber qui són els encaputxats i detenir-los com més aviat millor, ja que es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per diversos delictes: de segrest, de lesions, de robatori amb violència i intimidació i violació del domicili.