Els veïns de la Corunya han vist amb sorpresa com un cotxe es va precipitar per un pont de vuit metres a la ronda d'Outeiro a les 18:oo hores. El vehicle accidentat va envestir la tanca que serveix de contenció en el pas elevat. Tractaba d'evitar xocar amb dos cotxes amb els que es va creuar que mantenien un 'pique' o cursa il·legal quan va caure. Els ocupants van resultar ferits, un d'ells de gravetat.

Aparatós accident a la Corunya

El cotxe es va precipitar des d'una alçada aproximada d'uns vuit metres i va acabar de cap per avall a la calçada.

Les dues persones que viatjaven al cotxe sinistrat van poder sortir pels seus propis mitjans. Un d'ells se'n va anar a peu després que el cotxe impactés contra un pal publicitari. Un home gran, el seu pare, es va quedar al cotxe, va ser rescatat i també va haver de ser traslladat a l'hospital.

El vehicle es va creuar amb uns altres dos que, segons la Policia Local, estaven tenint "un pique", amb tan mala sort d'acabar sent l'únic perjudicat. Els dos vehicles han fugit i els agents tracten ara de trobar els conductors. 

Accident A Coruña / @RtsuCoruna

Accident A Coruña / @RtsuCoruna

Diversos testimonis van avisar de l'aparatós sinistre als serveis d'emergència. Fins el lloc van acudir-hi la Policia Local, els Bombers, el 061 i Protecció Civil. Per sort, cap vianant no va resultar ferit en el xoc.

Mor un ciclista menor atropellat per un cotxe que va fugir

El jove ciclista de 17 anys que aquest dimarts va patir un atropellament en una carretera de Consell (Mallorca) ha mort aquest dijous a l'Hospital de Son Espases. El conductor va fugir després de l'atropellament i no va prestar auxili a la víctima.

Com a conseqüència de l'atropellament el ciclista va patir un politrauma greu i el noi va quedar malferit sobre la calçada. Va ser atès per personal d'emergències d'una ambulància de suport vital avançat i traslladat a l'Hospital Son Espases de Palma, on finalment ha mort.

La mort del noi succeeix després de la detenció aquest dimecres del conductor de 26 anys del cotxe implicat, com a presumpte autor de l'atropellament mortal. La col·laboració ciutadana ha estat "clau per a la ràpida identificació del conductor del vehicle", assegura la Guàrdia Civil.