Una família de turistes francesos que es troba passant uns dies de vacances a Barcelona tornarà cap al seu país havent-se endut un dels ensurts més grans de la seva vida. Aquest dissabte, quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre, anaven circulant amb el cotxe per la capital catalana, quan en arribar a la plaça de Francesc Macià els van començar a fer senyals perquè el motor del vehicle començava a treure foc. Les flames van començar a estendre's ràpidament i tots els membres de la família van haver de sortir corrents per no cremar-se.

Afortunadament, tots ells van poder abandonar el cotxe a temps i van sortir il·lesos de l'incendi, tal com ha avançat Rac 1. En rebre l'avís de l'emergència, fins al lloc dels fets s'hi van activar diverses dotacions dels Bombers de Barcelona, així com patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Les flames van cremar la part davantera del vehicle, però van poder ser extingides abans que arribessin a la part posterior i cremessin totes les pertinences de la família que hi havia al maleter.

El cotxe va patir una combustió espontània

Un cop els Bombers van poder donar el foc per apagat, els pares van poder recuperar les seves maletes i el cotxet del nen més petit. Les flames també van afectar dues motocicletes que hi havia estacionades molt a prop a la mateixa plaça de Francesc Macià, tot i que no s'han hagut de lamentar danys greus. Els investigadors dels Mossos creuen que l'incendi es va produir per una combustió espontània del vehicle, tot i que encara no se sap que l'hauria provocat i se segueix investigant. El cotxe, que és propietat d'una empresa de lloguer de vehicles, va ser retirat per una grua i la circulació de trànsit va ser restablerta.