Un cotxe amb dues persones dins ha caigut al pati interior d'un edifici a Barcelona cap a dos quarts de nou del vespre. Les causes de l'accident encara es desconeixen. 

Els Bombers de Barcelona han atès in situ les dues persones, que han resultat ferides després que el seu vehicle caigués daltabaix d'un patit interior amb tots dos a dins. Els Bombers, juntament amb els Serveis d'Emergències, s'han personat fins al lloc dels fets per rescatar les persones i atendre-les. Les persones han estat traslladades a l'hospital. El vehicle s'ha precipitat per un forat que hi havia a l'aparcament privat de l'edifici i, després de xocar contra una barana, s'ha precipitat dos pisos cap avall, com informa TV3

Cotxe Cau Pati Interior Barcelona Acciedent
Imatge del vehicle accidentat al pati interior d'un edifici a Barcelona / Bombers de Barcelona

Els Bombers han atès a quatre persones en un accident de la Diagonal

Poques hores abans d'aquest accident, quatre dotacions de Bombers, juntament amb dispositius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Serveis d'Emergències han estat treballant en un accident múltiple que ha succeït cap a dos quarts de sis de la tarda. L'accident ha tingut lloc a la cruïlla entre l'avinguda Diagonal i l'avinguda Albert Bastardas. El sinistre ha implicat a vuit vehicles i ha deixat quatre persones ferides en estat lleu, tot i que tres d'elles també han estat evacuades a l'hospital. Els Bombers també han dut a terme tasques d'exacerbació, ja que una persona implicada en l'accident havia quedat atrapada dins el seu vehicle sinistrat.  

L'accident ha causat cues de fins a un quilòmetre a l'entrada de Barcelona, a l'altura d'Esplugues i l'avinguda Diagonal, pel fet que s'han tallat dos carrils en aquesta direcció. També s'ha vist afectada la circulació en sentit Martorell, amb un carril tallat. 

Cinc hores de retencions en sentit Barcelona per un accident a Tarragona

A primera hora del matí, un camió de gran tonatge ha bolcat a l'altura del quilòmetre 246 de l'AP-7, en sentit Tarragona. El camió ha quedat col·locat de tal manera que travessava la totalitat de la vida, motiu pel qual els Bombers de la Generalitat, juntament amb els cossos de seguretat i els serveis d'emergències han tallat la circulació completament. El tall ha suposat cues de quatre quilòmetres en sentit nord, i de sis quilòmetres en sentit sud, que s'han traduït en unes cinc hores de retencions en sentit Barcelona. El conductor del camió, que ha resultat ferit lleu, ha estat evacuar a l'hospital més proper de Tarragona.