Un conductor ha caigut a les vies del tren aquest matí a Reus (Baix Camp) i un comboi de Mitja Distància operat per Renfe que circulava per la línia entre la ciutat i Tarragona se l'ha emportat per davant. Tot i l'aparatós de l'incident, l'home que s'ha precipitat amb el seu vehicle des d'un terraplè fins els rails ha aconseguit sortir abans de l'impacte. Així ho ha avançat Reus Digital i ho ha pogut confirmar ElCaso.cat. Cap persona ha resultat ferida dins del tren, on viatjaven uns 25 passatgers, ni tampoc al cotxe, a excepció del conductor que té lesions lleus. Els bombers l'han evacuat i està sent atès per la caiguda des de cinc metres, però no per l'impacte.

Tallat el servei ferroviari entre Vila-seca i Reus

El xoc entre tots dos vehicles s'ha donat a l'alçada del carrer Tolerància de Reus, al tram que uneix la ciutat amb El Morell (Tarragonès). Els bombers han rebut l'avís a les 12.49 hores d'aquest dimecres i s'han desplaçat amb dues dotacions a la zona, on actuen amb altres serveis d'emergències i policials. El fet que el conductor hagi pogut sortir del cotxe abans de col·lidir amb el tren i que cap passatger hagi resultat ferit, només ha provocat danys materials i d'operació, però no s'han hagut de lamentar cap personal.

El cotxe que s'ha accidentat a les vies del tren a Reus / GUÀRDIA URBANA REUS
El cotxe que s'ha accidentat a les vies del tren a Reus / GUÀRDIA URBANA REUS

La circulació ferroviària s'ha interromput entre Vila-seca i Reus després de l'incident, com marca el protocol. Ara s'espera que arribi la grua per treure'l de les vies i poder recuperar el servei habitual el més aviat possible. Aquest és el segon incident a la xarxa de trens catalans que es dona aquest dimecres, després de la col·lisió de dos combois de Rodalies a l'estació de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) aquest matí, on un centenar de persones han patit contusions lleus i ha obligat a tallar la circulació de les línies R4, R7 i R12. En aquest últim cas, ja s'ha restablert el servei habitual.