Una detenció contundent de la Policia Local de Mataró acaba amb l'enfrontament dels agents amb vianants i veïns del barri de l'Escorxador. Els fets, que van iniciar-se presumptament per un cotxe mal aparcat al carrer d'Antoni Campmany, van tenir lloc aquest dissabte cap a les quatre de la tarda. Tota l'actuació policial va quedar enregistrada en vídeo, imatges que han arribat a fer-se virals a diferents xarxes socials, per la duresa suposadament emprada pels agents de la policia municipal contra l'home. Segons ha explicat el diari Capgros de fonts policials, l'individu arrestat i reduït al terra "havia increpat prèviament els agents i s'havia negat a fer-se la prova d'alcoholèmia". 

Davant de la contundent resposta de la Policia Local de Mataró, molts vianants van apropar-se als agents i van recriminar-los la seva actuació. De fet, alguns veïns van recordar-los que tenia la seva mare de 90 anys amb Alzheimer i havia estacionat malament al carrer per anar a recollir-la. Entre crits i acusacions, els policies van continuar amb la reducció i fins i tot van demanar reforços, com es pot veure al vídeo. Una persona va apropar-se i va acabar colpejada amb la porra per un dels uniformats. 

Resistència, veïns recriminant els agents i la Policia Local assegura que l'home els va increpar

L'home, al terra i pràcticament reduït, s'intenta resistir i demana ajuda a crits quan un dels policies l'intenta emmanillar. En aquest moment és quan un altre home increpa verbalment un dels agents que demana reforços alertant d'un atac a agent de l'autoritat. Aquest segon individu també va acabar detingut. En arribar més patrulles de la Policia Local de Mataró, diversos agents rodegen l'home, entre les recriminacions continues de la ja gran multitud al carrer i recordant que només anava a recollir a la seva mare de 90 anys i que pateix Alzheimer. Aquesta versió, no obstant això, no ha pogut ser confirmada, però és la que més se sent entre els concentrats al carrer d'Antoni Campmany mentre es realitza l'arrest.

Els testimonis allà presents criden als agents que "no ha fet res". Tanmateix, segons han explicat fonts de la Policia Local al mitjà citat, els policies van detectar el vehicle estacionat amb les quatre rodes sobre la vorera i van procedir a denunciar-lo, que va ser el moment en que l'home i propietari del cotxe va sortir del bar increpant-los i va negar-se a realitzar la prova d'alcoholèmia. Això va derivar en un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat i un altre de resistència a la detenció. En qualsevol cas, els vídeos s'han fet virals i les versions entre els veïns i els agents varien en el que va ser un enfrontament real entre l'autoritat i els residents al barri de l'Escorxador de Mataró