Aquest cap de setmana es va viure un nou episodi de les coses estranyes que poden passar a Catalunya. Dissabte, després de dinar, al voltant de les quatre, un conductor va enregistrar un vídeo que s'ha fet viral i que mostra com una comitiva de vehicles, amb persones traient mig cos fora, circula a velocitat per la carretera C-32, al seu pas pel terme municipal de Mataró, al Maresme. Ara per ara, els Mossos d'Esquadra, preguntats per ElCaso.cat, no han pogut localitzar els vehicles ni els seus conductors, tot i que el vídeo ja és publicat a tot arreu i es poden veure sense problemes les plaques de matrícula.

 

La policia catalana, això sí, ha confirmat que han obert una investigació per aclarir els fets i poder esbrinar què va passar. Sigui com sigui, les imatges són clares i la policia podrà identificar els protagonistes d'aquest vídeo i imputar-los, si s'escau, els delictes contra la seguretat del trànsit que s'hi veuen.

Sis vehicles d'una boda musulmana

En total, tal com es pot veure al vídeo, són un total de sis vehicles els que circulen amb persones a l'exterior, si bé altres cotxes també formen part de la comitiva. A les imatges també es pot veure que totes les persones que treuen el cos fora dels vehicles són homes i alguns porten també algun tipus de roba de color vermell. Els cotxes, entre els quals es poden veure un parell de Porsche i altres vehicles d'alta cilindrada, porten placa de matrícula espanyola. Tot sembla indicar, ara per ara, que es tracta d'una celebració relacionada amb una boda musulmana, un fet que la investigació dels Mossos haurà de confirmar.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han iniciat les indagacions per poder-ho aclarir, tal com també ha explicat el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, aquest dimecres des de Manresa, on ha presentat una nova comissaria. El conseller està convençut que seran identificats i que els fets enregistrats tenen "dimensió penal".