Una professora d'una escola catòlica a Ohio (Estats Units) ha estat detinguda per presumptament haver mantingut relacions sexuals amb un alumne del centre de 15 anys d'edat.

Sexe al cotxe de la professora

Corissa McCalister treballa com a professora d'espanyol i d'educació física en el centre d'adscripció catòlica. La jove docent de 21 anys va ser detinguda després que una mare del centre traslladés la informació de la presumpta relació que McCalister hauria mantingut amb el seu fill el mes de març, relata Daily Mail. Els encarregats de l'escola van informar les autoritats locals, que van iniciar la investigació de forma immediata.

Corissa McCalister / Daily Mail

Corissa McCalister / Daily Mail

Segons les mateixes fonts, la professora hauria portat al seu cotxe l'alumne menor d'edat després d'una competició d'atletisme el 30 de març. La policia va afirmar que, durant aquest trajecte, McCalister es va estacionar al recinte firal del comtat d'Harrison i ella i el seu alumne van tenir relacions sexuals a la part posterior del seu automòbil.

Aquest succés ara se li imputa com un delicte d'abús sexual.

Fiança i inhabilitació preventiva

Juntament amb càrrecs d'agressió sexual, la professora McCalister ha hagut de fer front a una fiança que ascendeix als 82.860 Euros.

Thomas Costello, director de l'escola Catholic Central High School, ha optat per mantenir Corissa McCalister allunyada dels nens almenys fins que es resolgui el cas. Així doncs, la jove romandrà en inhabilitació preventiva fins a la sentència.

Malgrat que no assumeixen responsabilitats, l'equip directiu del centre s'ha posat en contacte amb els pares per comunicar-los l'ocorregut i expressar-los la seva consternació pels fets.