Una discussió sobre un problema amb les canonades de l'edifici a Palma (Mallorca) se'ls va completament de les mans. Un home de 51 anys ha estat detingut per la Policia Nacional després d'agafar el cotxe i intentar atropellar una veïna del seu bloc. Aquest cop de volant va ser la forma de donar per finalitzada la baralla i la dona no va resultar malferida per ben poc: va aconseguir saltar i esquivar-lo segons abans. L'arrest va produir-se el passat divendres 21 d'abril, i l'individu que anava al vehicle està acusat d'un delicte d'amenaces i danys, segons ha informat el Cos Nacional de Policia (CNP) aquest dijous.

Però els fets van succeir abans. L'home va intentar atropellar la seva veïna el dilluns anterior cap a les vuit de la tarda, després de la discussió sobre el manteniment de les canonades d'aigua del veïnat. El ara arrestat va pujar-se al vehicle, enfurismat, va realitzar diverses maniobres i va dirigir el cotxe directament contra la dona. Àgilment, ella va poder esquivar-lo per no resultar ferida. Després d'aquest esdeveniment, va aparcar-lo i, a continuació, va apropar-se a la presumpta víctima i va proferir-li insults i amenaces a tots els veïns que hi eren a la zona. A més, va trencar el vidre del darrere d'un altre automòbil que estava estacionat al carrer.

Detingut i amb una denúncia prèvia per colpejar un altre veí a la cara

Poc després de l'intent d'atropellament, els crits i de trencar el vidre de l'altre vehicle, va arribar la Policia Nacional. Els agents van escoltar tant la versió de l'home com la de la resta dels veïns. Per tot això, van decidir arrestar-lo. Tanmateix, no era la primera vegada que protagonitzava fets similars a Palma. Només 24 hores abans, el diumenge 16 d'abril, va ser denunciat per un altre veí al qual va colpejar a la cara, tot i que no s'han especificat les motivacions que el van portar a realitzar aquesta agressió física.