Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 30 anys com a presumpte autor d'un robatori amb violència que va tenir lloc el passat 4 de maig a un establiment de Torrevella, a Alacant. Els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la tarda, quan l'individu va entrar al local armat amb un ganivet de grans dimensions i va amenaçar el dependent per aconseguir els diners que hi havia a la caixa registradora. Tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat, ho va fer amb molta violència passant per damunt del taulell fins a la part posterior i llençant a terra tots els objectes que hi havia al damunt.

Perd una sabata en el robatori i l'acaba delatant

Finalment, el treballador de l'establiment li va donar els més de 500 euros que hi havia a la caixa i el lladre va fugir. El dependent va alertar del robatori als serveis d'emergència i agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al local, on van recollir proves i recopilar tota la informació possible per poder identificar i detenir el lladre. Es van visualitzar les càmeres de seguretat per saber com van anar els fets i comprovar si es podia veure la cara del lladre en algun moment, però la pista clau va ser una sabata que havia perdut durant el robatori mentre s'enfilava pel taulell.

Segons han explicat des de la Guàrdia Civil, gràcies a això van poder identificar i localitzar el lladre en menys de tres hores. Es tracta d'un home de 30 anys i nombrosos antecedents policials. Es va fer un registre al seu domicili i van trobar la prova clau per acreditar que era l'home que buscaven: la parella de la sabata que havien trobat a la botiga del robatori. A més, també van trobar-hi el ganivet amb el qual havia amenaçat el dependent i els 540 euros que es va endur. Per aquest motiu, va ser detingut per un robatori amb violència i intimidació i, després de passar a disposició judicial, ha ingressat en presó provisional.