Un home, de 40 anys, va contractar a una prostituta i va negar-se a pagar-la pels serveis. Però el més impactant és que la va retenir, presumptament, a punta de pistola a l'interior del seu domicili. Això és el que ha portat als agents de la Policia Local de Vigo, ciutat de residència de l'individu, a detenir-lo. La dona va amenaçar d'abandonar l'habitatge si no li abonava el que li deuria pel seu treball, pel qual l'havia contractada. Els fets van produir-se la matinada d'aquest dimecres, al carrer Medoña, que és on va traslladar-se la policia després de rebre un avís al 092 poc després de la una del matí perquè "un home tenia problemes amb una dona que no volia abandonar el seu domicili".

La dona demanava ajuda cridant per una finestra "plorant, molt nerviosa"

Els agents de la Policia Local van arribar al lloc dels fets. Allà van veure com una dona demanava ajuda cridant per una finestra, a la que se la podia veure "plorant, molt nerviosa". El detingut en aquells moments es trobava al carrer. Els policies van accedir a l'interior de l'habitatge i van trobar a la prostituta, de 34 anys i nacionalitat colombiana, a la planta baixa de la casa. Ella mateixa va explicar que es dedicava a la prostitució i que l'home havia contractat els seus serveis, pels quals, després d'un temps, va demanar que li abonés els diners. Ell es va negar i, suposadament, va treure una pistola amb la qual la va apuntar i li va proferir diverses amenaces.

La presumpta víctima, després de ser encanonada, va "entrar en estat de pànic" i va afirmar que va ser retinguda moltes hores en contra de la seva voluntat. De fet, va poder sortir a cridar per la finestra en un moment en què l'home es va distreure, la qual cosa li va permetre aconseguir refugiar-se en una habitació de la casa i demanar auxili per la finestra. El suposat segrestador va negar els fets, tot i que els agents van localitzar poc després una arma en un armari, que van intervenir. Amb tot això, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de retenció il·legal i amenaces.