Segrest, cops i amenaces per injectar un home el "sèrum de la veritat". Uns fets produïts a la província de Sevilla que recorden a la pel·lícula de l'any 1966 Conspiració a Berlín, on intenten que un dels protagonistes reveli alguna de les pistes sotmetent-lo a aquesta substància. En el cas del que ha passat a les rodalies de la localitat sevillana de Carmona, la víctima havia contret un deute amb un empresari d'aquesta ciutat andalusa i per això el van enxampar entre tres "corpulents subjectes" que van presentar-se a casa seva amb actitud amenaçant i li van exigir el pagament dels diners en un termini de 24 hores, segons ha informat aquest dimecres la Policia Nacional.

Però, pel que sembla, la víctima no va complir la demanda dels suposats extorsionadors i, per això, van segrestar-lo com a venjança. Un cop el tenien totalment reduït, el van portar al barri de les Tres Mil Viviendas de Sevilla, lloc on el van mantenir retingut durant més de tres hores i on van començar a insultar-lo, així com a colpejar-lo. A més, l'home també va ser amenaçat amb una xeringa que contenia suposadament l'anomenat "sèrum de la veritat". Totes aquestes presumptes extorsions, amenaces i lesions van portar-se a terme, presumptament, per quatre persones del cercle de l'empresari de Carmona.

Capturats durant el segrest a Sevilla i acaben a presó

La Policia Nacional va tenir coneixement dels fets i, després d'analitzar les proves obtingudes, els investigadors van aconseguir identificar, en menys de 24 hores, el vehicle implicat en el segrest. Així com les identitats dels quatre presumptes responsables de la desaparició de l'home. Un cop els van localitzar i van trobar el domicili on es desenvolupaven els fets, els agents van accedir i detenir els implicats. Tots quatre estan acusats d'extorsió, amenaces, lesions i segrest. Segons informa el Cos Nacional de Policia (CNP), han estat posats a disposició de l'autoritat judicial i el magistrat corresponent ha decretat l'ingrés a presó per tots.