Nova polèmica per l'estrella de l'MMA Conor McGregor. En aquesta ocasió, el lluitador irlandès està sent investigat per un jutjat d'Eivissa per haver donat un cop de puny a una dona durant una festa que havia organitzat ell a bord del seu iot. Els fets van tenir lloc l'estiu passat, però el cas va quedar arxivat, ja que la víctima, de 42 anys, no va formalitzar la denúncia davant la Guàrdia Civil de Formentera.

L’agressió va succeir el 17 de juliol del 2022, durant la festa d’aniversari de McGregor. Segons la víctima, el lluitador i ella es coneixien des de feia temps perquè havien viscut al mateix barri. Després de trobar-se al Ocean Beach Club d’Eivissa, McGregor la va invitar a continuar la festa amb altres amics al seu iot, a la qual cosa la dona va accedir. En un moment determinat, McGregor va començar a insultar-la i exhibir una actitud molt violenta fins que la va colpejar.

Es va tornar molt agressiu

“Tot el seu comportament va canviar”, ha assegurat la dona al diari Última Hora. Segons el seu relat, el lluitador li va donar una puntada de peu que la va deixar tirada a terra abans de propinar-li un cop de puny a la cara. Després de la presumpta agressió, la dona es va llençar a l’aigua fins que va ser rescatada per una embarcació de la Creu Roja. En aquell moment el iot es trobava prop de la costa de Formentera, i els sanitaris la van portar a un centre mèdic d’aquesta illa.

Segons l’examinació mèdica, la víctima presentava un traumatisme al cap i diverses contusions. En ser interrogada per la Guàrdia Civil, la dona va expressar el seu desig de tornar a Dublín, d’on és originària. Uns dies després d’arribar a Irlanda va denunciar McGregor, però el cas va quedar arxivat per no haver presentat denúncia també davant les autoritats espanyoles.

El cas, reobert

Ara, els advocats de la víctima han demanat reobrir el cas. En la seva declaració a Dublín, la dona va dir que estava segura que McGregor l'arribaria a matar: "Crec que m'hauria matat si no arribo a baixar del vaixell", va explicar. Un jutjat d'Instrucció d'Eivissa està portant la investigació per la via penal, i està pendent de prendre declaracions tant a la víctima com a possibles testimonis, però encara no ha citat McGregor, acusat d'un delicte de lesions.