Un noi de 22 anys ha estat detingut a Valls, a l'Alt Camp, acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de danys després que la matinada del passat dimecres provoqués un incendi que va cremar set cotxes que estaven estacionats a l'aparcament de l'Hort del Carme. A més, els Mossos d'Esquadra busquen una segona persona que també va participar en els fets, segons van poder explicar alguns testimonis que van presenciar com fugien després de calar foc.

Set cotxes cremats

Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada, quan diverses persones van trucar al telèfon d'emergències 112 perquè hi havia un cotxe cremant a l'aparcament municipal de l'Hort del Carme, al carrer Muralla del Carme. A més, aquests testimonis van assegurar que després d'iniciar-se l'incendi havien vist dues persones joves que, vestits amb roba fosca i amagant la seva identitat sota una caputxa, fugien corrent del pàrquing en direcció a la plaça del Portal Nou.

Fins al lloc s'hi va desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat per apagar les flames i agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local. Les patrulles policials van descobrir que no només hi havia un cotxe cremat, sinó que en total eren set. Quatre havien quedat calcinats i tres més havien quedat afectats pel foc. Es va obrir una investigació dels fets i, gràcies a la col·laboració ciutadana, un dels dos autors va poder ser detingut poques hores després. 

Un conflicte familiar, darrere l'incendi

El motiu dels dos joves per provocar l'incendi seria un conflicte familiar, tal com ha avançat El Vallenc. Els nois van calar foc a un dels cotxes per una revenja per problemes familiars, però l'incendi se'ls en va anar de les mans i va acabar afectant els vehicles que hi havia estacionats al voltant. La investigació per part dels Mossos d'Esquadra continua oberta per a identificar i detenir el segon implicat.