Una jove xinesa ha incendiat les xarxes socials del país després de quedar-se confinada per força a casa d'un jove amb qui acabava de tenir una cita a cegues. Fa cinc dies que conviuen i els seus vídeos explicant la situació s'han fet virals.

Una cita es converteix en confinament i es fa viral

Tot començava el passat 9 de gener a la ciutat més gran la província de Henan, Zhengzhou, al nord de la Xina. Uns pares rebien la seva filla, que venia del sud, a qui havien organitzat diverses cites a cegues amb diversos nois de la seva ciutat, una pràctica bastant comuna als llocs més tradicionals de la potència asiàtica.

En la seva cinquena cita, diumenge, la Wang havia estat convidada pel seu pretendent a sopar a casa d'ell, que li cuinaria. Després d'acceptar el pla i estar junts a l'habitatge, un brot de la variant òmicron de covid a la zona va fer que les autoritats declaressin el confinament obligatori del barri en el qual viu el noi.

Confinaments obligatoris en la Xina per la variant òmicron

Així, tots els veïns van quedar tancats fins a nou avís. La Wang es va assabentar per un missatge al mig de la cita, adonant-se que no podria moure's i hauria de conviure amb el desconegut.

Encara que de moment cap productora no ha anunciat que convertirà aquesta història real en una comèdia romàntica, la mateixa protagonista ha compartit els fets i ha aconseguit fer-se viral i regalar rialles a milions d'usuaris xinesos en aquests moments tan durs.

Wang cita|esmenta cuina

El jove va cuinar el sopar i es van haver de confinar junts / Weibo

Wang va començar a explicar la seva aventura pujant vídeos a Weibo, el Twitter xinès, on explicava el dia a dia amb el noi que s'havia vist obligat a acollir-la a casa seva sense conèixer-se de res. Tanmateix, la jove tenia poques paraules bones per al jove pretendent.

"Un cuiner mediocre" i "mut"

En un dels vídeos, segons El Mundo, assegurava que: "És un cuiner mediocre", mentre gravava d'amagat el seu acompanyant fent tasques domèstiques.

Igualment, continua criticant-ho en els següents vídeos virals, negant qualsevol possibilitat d'una futura relació: "Estic buscant una parella més xerraire, i no un mut com un maniquí de fusta", declarava al mitjà xinès The Paper.

El jove s'assabenta de les crítiques

Els comentaris de la Wang van tenir una gran repercussió i van ser acollits de forma massiva entre els usuaris de la xarxa social i un últim gir en la història ja ha acabat de viralitzar-la.

En un moment donat, ha hagut d'esborrar alguns dels vídeos perquè sembla que amics del jove el van avisar que la noia parlava d'ell i no deuen haver-li agradat gens ni mica.

Wang cita|esmenta limp

Wang es va fer viral gravant el jove / Weibo

La cita que ja s'allarga cinc dies és una de les anècdotes més gracioses del país després de la primera envestida de la variant òmicron, que ha obligat a confinar milions de persones a les seves cases per prevenció, sumant al voltant de 20 milions d'habitants tancats.